Magdalena_xx
Fanka BB :)
Ja we wrześniu 28 i pierwsze w brzuchuDokaldnie
Ja 28 i pierwsza dzidzia w brzuszku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja we wrześniu 28 i pierwsze w brzuchuDokaldnie
Ja 28 i pierwsza dzidzia w brzuszku
Haha domyslilam sie, ze cos innego ale smiesznie zabrzmialo, szczegolnie w kontekscie zachcianek ciazowych Ja tych lodow w ogole nie kojarze wiec pierwsza mysl to, no, kaktusy takie doniczkowenooo te lody kaktusy. Takie bardziej wodne, z tą zielona góra..
Nie chcę Ci źle podpowiedzieć, najlepiej byłoby zadzwonić do lekarza i dopytać, ale może krwiak się nadal oczyszcza?Hej dziewczyny. Jestem w 8+3tc... W zeszła niedzielę pojawiło się u mnie delikatne brazowe plamienie a wieczorem zauważyłam czerwona krew. W poniedziałek trafiłam do lekarza który stwierdził że to malutki krwiak. Przepisał Luteinę 2x2 i kazał odpoczywac. Dziś czwartek a ja nadal plamie na brązowo i pobolewa mnie podbrzusze. Czy to normalne? Powinnam się stresować?
haha ok bo jeszcze idzie przekręcić to inaczejHaha domyslilam sie, ze cos innego ale smiesznie zabrzmialo, szczegolnie w kontekscie zachcianek ciazowych Ja tych lodow w ogole nie kojarze wiec pierwsza mysl to, no, kaktusy takie doniczkowe
Ja mam truskawyUwaga będę kusić Zobacz załącznik 1402867
Ja ostatnio nie mam siły, żeby wybrać sie na zakupy a mam straszną ochotę na owoce. Mojego nawet nie proszę, żeby kupił, bo zgubił by się w sklepieUwaga będę kusić Zobacz załącznik 1402867
kupiłam ostatnio dwa Boxy w lidlu jak było 1+1 Teraz mam kaktusową zamrażarkęTak te kaktusy wyglądają