reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Hej dziewczyny. Jestem w 8+3tc... W zeszła niedzielę pojawiło się u mnie delikatne brazowe plamienie a wieczorem zauważyłam czerwona krew. W poniedziałek trafiłam do lekarza który stwierdził że to malutki krwiak. Przepisał Luteinę 2x2 i kazał odpoczywac. Dziś czwartek a ja nadal plamie na brązowo i pobolewa mnie podbrzusze. Czy to normalne? Powinnam się stresować?
Nie chcę Ci źle podpowiedzieć, najlepiej byłoby zadzwonić do lekarza i dopytać, ale może krwiak się nadal oczyszcza?

Tak te kaktusy wyglądają

Załączniki

• 6408c030-8928-4be9-8c5d-7d09bb12cb9e.jpg
    6408c030-8928-4be9-8c5d-7d09bb12cb9e.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 34
A lekarz cię nie uprzedzał że może się sączyć z krwiaka? Nie wiem jak długo to może potrwać ale kojarzę, że to tak szybko nie musi być. Moja mnie uprzedziła, że mogę plamić albo nie i że wtedysię wchłonie ale muszę więcej wypoczywać. Jak będzie plamienie stwierdziła, że to dobrze bo się oczyszcza. Bóle też mam podbrzusza oraz krzyża zwłaszcza jak więcej postoje lub połaże to więcej dokuczają.

reklama
Do góry