Takalenka
Fanka BB :)
Nieee detektor odradzam bardzo, mi się często zdarzało że na wizycie nie mogłam znaleźć i musialam USG robić nie wspomnę jak spanikowane wtedy są kobiety.Jezus Maryjo to co tam masz ? Ja miałam morfologię i mocz podstawe, crp, toxo, kiłę, HIV, cmv, homocysteine, TSH, ft4 i 3. I to chyba wszystko.
Dziewczyny a propo detektora tętna pytalam mojego gina powiedział że mam nie kupować bo zawału dostanie a on razem ze mną ogolnie powiedział mi że u dzieci jest tak że niekiedy zdarzają się przerwy w biciu serca i to jest normalne jakoś tak mi tłumaczył i wtedy jest stres. Powiedział że mam jego numer prywatny i jakby cokolwiek się działo to mam dzwonić o każdej porze i on mnie przyjmie czy to w szpitalu czy u siebie, żeby uspokoi ale z detektorem mam sobie dać spokój.
Co do serca to nie słyszałam żeby stopowalo może o co innego mu chodziło lub o zaszumienie wtedy rzeczywiście będzie takie wrażenie.
Jak najszybciej żeby wynik był na wizycieJa się zastanawiam, po co wizyta zaraz po prenatalnych? Bo mi mój lekarz kazał przyjść dzień po prenatalnych i nie wiem czy nie przełożę tego chociaż o tydzień później. Ja głupia oczywiście nie zapytałam po co ta wizyta, może Wy wiecie?
Wybrałam C, taki standardowy mi się wydaje. Już się nie mogę doczekać, u siostry jak bez ciąży spałam z tą poduszka to było cudownie, więc teraz na pewno będzie jeszcze lepiej tylko nie wiem skąd ona miała.. A super mami ma mnóstwo dobrych opinii, dlatego się zdecydowałam t
@Poplątana9 tez mam prenatalne 24 maja i mój lekarz prowadzący kazał iść na Pappe tydzień wcześniej, ale sama nie wiem czy iść czy zrobić w dniu prenatalnych
@kasiaa91 kochana, mądra koleżanko, co Ty uważasz o tym?
Ale świetny pomysł! I cała rodzina będzie z dwóch stron i wszyscy najbliżsi razem z Wami przy odkryciu jaka płeć fajowo ja imprezy raczej nie będę robić, bo będzie to trochę problematyczne u nas, ale chciałabym z mężem przebić balona. Myślę, żeby dać karteczkę z płcią przyjaciółce, żeby ogarnęła balona i pójść w ładne miejsce, żeby przebić i żeby zrobić foteczki i filmik