marsi89
Fanka BB :)
ja tam legginsy ubieram bo mogę je i po ciąży wykorzystać choćby do latania po domu. Bo ogólnie nie lubię w legginsach bo wydaje mi się że tyłek na wierzchu mam chyba że sportowe to one takie solidniejsze. A niedługo sukienki będzie można nosić to już luzik będzie..Ja tez mam 10+3 i 2kg na plusie i tak samo wieczorem brzuch już widoczny, w sumie rano mniejszy ale jakby się dopatrzeć to tez widać do pracy już szukam ciążowych spodni bo siedząc już zaczynaja cisnąć mam luteinę z tego samego powodu i lekarz coś wspominał o odstawieniu w 13tyg ale mówił ze zobaczymy
wiesz co by chyba najpierw robiła się masa, mięśnie i stąd ta waga nie chciała iść w dół. Teraz też mi to lata ile przytyje byle z dzieckiem wszystko ok było.O to ja miałam tak samo i to jeszcze długo przed ciążą Jak się spinałam dietą i ćwiczeniami, żeby zejść do 54 kg to waga skakała strasznie i stopniowo szła w górę. Kiedy odpuściłam i zaczęłam jeść po swojemu, a nie wg dietetyków, to waga ustabilizowała się na 57.5 i taka była przez lata, choć w jedne dni jadłam mniej, w inne więcej, Jakoś to się wyrównywało. A teraz 10+4 i 1 kg na plusie - nie przeszkadza mi to
ja kupiłam sobie orzechy nerkowca i paluszki i podgryzam co jakiś czas i jest lepiejJa tak samo jak tylko doprowadzę do głodu to mdli , pani na wizycie mi powiedziała, ze powinnam jeść do 2h nawet coś małego , i trochę byłam w szoku bo ja tak czesto nie jadłam nigdy ale rzeczywiście chyba ma racje bo odkąd jem to mniej tych mdlosci. Mówiła tez żeby zjeść coś przed snem lekkiego Np banana
zaczyna się nie no ja też sobie wymyślam co bym zjadła. Ja ogólnie mam osttanio ochotę na bułkę z masłem i pomidorem malinowymZjadłabym bigosiku
ja ogólnie staralam.l się zawsze coli i Pepsi unikać. Teraz mam ochotę ale piję mirinde. Wyszły nowe smaki. Rozowy i zielony i są obłędneJa tez nie lubię gazowanego, ale obecnie pepsi max czasem ratuje mi życie
ale coś z ciśnieniem.dzis jest. Mnie też bolała z rana ale po kawie i śniadaniu puściło.Biedne jesteśmy w ogóle spróbuj sobie winogrono ! Mi bardzo pomaga na mdłości , próbowałas może ?
Mi dziś głowa pęka i mam ochotę sięgnąć chociaż po Apap.. ale nie wiem czy dobrze zrobię
haha no z tą płcią to roznie może być. Ja tak jak pisałam mam w swoim otoczeniu tyle przypadkow pomyłek co do płci że maskara ja n fitness nie chodzę ale myślałam o jodze. Póki co jedyn aktywność jaka mam to długie spacery w wolne dni.@marsi89 nie strasz mnie ja chcę znać płeć już teraz na bank mój syn potrafił się budzić co 45 minut niestety, zaczął spać jak odstawiłam od cyca, ale samo odstawienie masakra...
Czy któraś z Was chodzi na fitness dla ciężarnych? Zastanawiam się czy się nie przejść (u mnie 11 plus parę dni)?