reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Dziewczyny, a czy za jakiś czas nie powinnyśmy pomyśleć o tym, żeby ten wątek stał się prywatny? Podobno jest taka opcja na forum. Dałybyśmy czas osobom, które nas podczytują, na to, żeby dołączyły. Mam wrażenie, że wraz z biegiem ciąży będzie tutaj więcej prywaty, a forum jest jednak otwarte. To tylko taka luźna myśl ☺️

przez sytuacje jaka jest w firmie (nie ma kto mnie zastąpić) l4 nie wezmę. Niestety myśle o wszystkich wokół? Tylko nie o sobie
Rozumiem, wiem jak to czasem bywa, ale o sobie też naprawdę warto pomyśleć, jakbyś powiedziała, że musisz iść na badania, że długo czekałaś i to dla Ciebie ważne to powinno być ok. No ale sama wiesz najlepiej jak to dobrze rozegrać 👍 powiedzenia

Rozumiem, wiem jak to czasem bywa, ale o sobie też naprawdę warto pomyśleć, jakbyś powiedziała, że musisz iść na badania, że długo czekałaś i to dla Ciebie ważne to powinno być ok. No ale sama wiesz najlepiej jak to dobrze rozegrać 👍 powiedzenia
powiem, ostatecznie ze z córka mam lekarza na NFZ i muszę to ogarnąć jakoś. Mam nadzieje, ze nie będzie kręcić nosem. 😒

Dziewczyny, a czy za jakiś czas nie powinnyśmy pomyśleć o tym, żeby ten wątek stał się prywatny? Podobno jest taka opcja na forum. Dałybyśmy czas osobom, które nas podczytują, na to, żeby dołączyły. Mam wrażenie, że wraz z biegiem ciąży będzie tutaj więcej prywaty, a forum jest jednak otwarte. To tylko taka luźna myśl ☺️
Właśnie jak byłam w ciąży, to byłam na styczniówkach i później dołączyłam na prywatny wątek, czułyśmy się pewniej ze sobą i była zasada, żeby przez okres 2 tygodni odezwać się inaczej usuwali, bo chciałyśmy żeby każda coś pisała, a nie tylko czytały wstawiałyśmy zdjęcia brzuszków, zdjęcia ze szpitala, z porodówki no i w końcu zdjęcia dzidziusiow, prywatny wątek to bardzo fajna sprawa :) urodziłam w styczniu i teraz mamy grupę na messengerze i cały czas w stałym kontakcie jesteśmy, a dziewczyny są przekochane :)

Właśnie jak byłam w ciąży, to byłam na styczniówkach i później dołączyłam na prywatny wątek, czułyśmy się pewniej ze sobą i była zasada, żeby przez okres 2 tygodni odezwać się inaczej usuwali, bo chciałyśmy żeby każda coś pisała, a nie tylko czytały wstawiałyśmy zdjęcia brzuszków, zdjęcia ze szpitala, z porodówki no i w końcu zdjęcia dzidziusiow, prywatny wątek to bardzo fajna sprawa :) urodziłam w styczniu i teraz mamy grupę na messengerze i cały czas w stałym kontakcie jesteśmy, a dziewczyny są przekochane :)
No powiem wam że w 2020 rodziłam syna w marcu i od początku ciazy byłam na grupie marcowej 2020 na początku był to otwart wątek później był prywatny i uważam że to bardzo dobry pomysł, później założyłyśmy grupę na fb też prywatna i do dziś wstawiamy zdjęcia naszych pociech piszemy o postępach itd a franek ma już 2 lata i 2 miesiące:)

No powiem wam że w 2020 rodziłam syna w marcu i od początku ciazy byłam na grupie marcowej 2020 na początku był to otwart wątek później był prywatny i uważam że to bardzo dobry pomysł, później założyłyśmy grupę na fb też prywatna i do dziś wstawiamy zdjęcia naszych pociech piszemy o postępach itd a franek ma już 2 lata i 2 miesiące:)
mam to samo z moja majowa córka 2020 :) do dzisiaj na fejsie trzymamy kontakt ze sobą.

reklama
Ale dzięki tej naturze nie trzeba podejmować decyzji czy w razie choroby usunąć ciążę to zdecydowanie lepsze W pierwszej ciąży poroniłam 10+5 i chyba lepiej że natura zrobiła swoje niż musiałabym podejmować decyzję po prenatalnych.
Dokładnie tak. Uważam , że mimo tego że to ciężkie to jest to najlepsza opcja

Do góry