olenka201
Fanka BB :)
Ja uwielbiam i sprzedaje i kupuje .Czy jest tu fanką vinted? Ja mam w ulubionych ciuchy ciążowe, jeszcze nie kupię ale patrzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uwielbiam i sprzedaje i kupuje .Czy jest tu fanką vinted? Ja mam w ulubionych ciuchy ciążowe, jeszcze nie kupię ale patrzę
również uwielbiam! pozbywam się tak ciuchów, które zalegają mi w szafie. w ostatnich miesiącach zarobiłam kilka stówek.Ja uwielbiam i sprzedaje i kupuje .
Dzięki właśnie nad tym prenatal wcześniej się zastanawiałam jak już kupiłam drugie opakowanie femibionuLink do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 29 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Polecam od siebie prenatal lub nowszy pueria
Rozumiem, wiem jak to czasem bywa, ale o sobie też naprawdę warto pomyśleć, jakbyś powiedziała, że musisz iść na badania, że długo czekałaś i to dla Ciebie ważne to powinno być ok. No ale sama wiesz najlepiej jak to dobrze rozegrać powiedzeniaprzez sytuacje jaka jest w firmie (nie ma kto mnie zastąpić) l4 nie wezmę. Niestety myśle o wszystkich wokół? Tylko nie o sobie
powiem, ostatecznie ze z córka mam lekarza na NFZ i muszę to ogarnąć jakoś. Mam nadzieje, ze nie będzie kręcić nosem.Rozumiem, wiem jak to czasem bywa, ale o sobie też naprawdę warto pomyśleć, jakbyś powiedziała, że musisz iść na badania, że długo czekałaś i to dla Ciebie ważne to powinno być ok. No ale sama wiesz najlepiej jak to dobrze rozegrać powiedzenia
Właśnie jak byłam w ciąży, to byłam na styczniówkach i później dołączyłam na prywatny wątek, czułyśmy się pewniej ze sobą i była zasada, żeby przez okres 2 tygodni odezwać się inaczej usuwali, bo chciałyśmy żeby każda coś pisała, a nie tylko czytały wstawiałyśmy zdjęcia brzuszków, zdjęcia ze szpitala, z porodówki no i w końcu zdjęcia dzidziusiow, prywatny wątek to bardzo fajna sprawa urodziłam w styczniu i teraz mamy grupę na messengerze i cały czas w stałym kontakcie jesteśmy, a dziewczyny są przekochaneDziewczyny, a czy za jakiś czas nie powinnyśmy pomyśleć o tym, żeby ten wątek stał się prywatny? Podobno jest taka opcja na forum. Dałybyśmy czas osobom, które nas podczytują, na to, żeby dołączyły. Mam wrażenie, że wraz z biegiem ciąży będzie tutaj więcej prywaty, a forum jest jednak otwarte. To tylko taka luźna myśl
No powiem wam że w 2020 rodziłam syna w marcu i od początku ciazy byłam na grupie marcowej 2020 na początku był to otwart wątek później był prywatny i uważam że to bardzo dobry pomysł, później założyłyśmy grupę na fb też prywatna i do dziś wstawiamy zdjęcia naszych pociech piszemy o postępach itd a franek ma już 2 lata i 2 miesiąceWłaśnie jak byłam w ciąży, to byłam na styczniówkach i później dołączyłam na prywatny wątek, czułyśmy się pewniej ze sobą i była zasada, żeby przez okres 2 tygodni odezwać się inaczej usuwali, bo chciałyśmy żeby każda coś pisała, a nie tylko czytały wstawiałyśmy zdjęcia brzuszków, zdjęcia ze szpitala, z porodówki no i w końcu zdjęcia dzidziusiow, prywatny wątek to bardzo fajna sprawa urodziłam w styczniu i teraz mamy grupę na messengerze i cały czas w stałym kontakcie jesteśmy, a dziewczyny są przekochane
mam to samo z moja majowa córka 2020 do dzisiaj na fejsie trzymamy kontakt ze sobą.No powiem wam że w 2020 rodziłam syna w marcu i od początku ciazy byłam na grupie marcowej 2020 na początku był to otwart wątek później był prywatny i uważam że to bardzo dobry pomysł, później założyłyśmy grupę na fb też prywatna i do dziś wstawiamy zdjęcia naszych pociech piszemy o postępach itd a franek ma już 2 lata i 2 miesiące
Dokładnie tak. Uważam , że mimo tego że to ciężkie to jest to najlepsza opcjaAle dzięki tej naturze nie trzeba podejmować decyzji czy w razie choroby usunąć ciążę to zdecydowanie lepsze W pierwszej ciąży poroniłam 10+5 i chyba lepiej że natura zrobiła swoje niż musiałabym podejmować decyzję po prenatalnych.