Współczuję, mam szczerą nadzieję, że jednak będzie spokojnie i dasz radę trochę odpocząć. Podziwiam Was dziewczyny z dziećmi, ja mam w domu tylko kota i faceta i już tego jest za dużo czasem
Tulę mocno!
z takimi malutkimi to ja tez podziwiam, szacun dziewczyny. Ja przed chwilą wstałam, moja mała już po śniadaniu, ubrana, siedzi i koloruje (ale to już panna zaraz 7 lat). Mąż wrócił z zakupów i szykuje obiad a ja się czuję jakbym kompletnie do niczego się nie nadawała
A mnie dziś od 14-15 boli podbrzusze z lewej strony. Czytałam, że to niby normalne, ale zaczyna mnie niepokoić bo to taki kłujący ból i czuje go cały czas. Wzięłam nospe, i ciepła kąpiel i nadal boli
Mam nadzieję, że to zwykłe bóle..
kurde mnie też wczoraj tak przed spaniam kłuło po lewej stronie ale 3 dzień nie załatwiałam się, jakieś zaparcia mam i myślę że to bardziej ból jelit. Może to to samo u ciebie. Ja już jestem wyczulona na to po tej operacji wyrostka co mi zjeba** i wiem co gdzie leży i co boli.
Babeczki - jakie warzywa wcinacie na surowo na przekąski? Owoce owocami, z tym nie mam problemu. Ale wypadałoby tez jeść warzywniak. U mnie jedyne warzywo to chyba pomidor ale w formie dodatku, a samodzielnie to kalarepa
wczoraj byłam na zakupach przeszłam dwa razy warzywniak i zabrakło mi natchnienia co jeść
Chce wszystkie słodycze, których mało jem, ale chce je wszystkie zamienić na warzywa/owoce.
cooooo jecie???
mój mąż zrobił sałatkę owocowa, teraz już owocki będą tanie to można będzie wcinać ile wlezie. Maliny, banany, borówki, jablka, truskawki wymiaszne z jogurtem naturalnym....pychota. Ja też robie sałatki greckie.
Ja podziwiam osoby z psami bo nie wiem jak dają radę z wyprowadzaniem rano i wgl tymi kupami śmierdzącymi, jeszcze w domu ok ale jak widuje w bloku że ludzie mają psy to szacun za wstawanie ok 4.00 i łażenie z nimi
Dzieci wydają mi się dużo mniejszym obciążeniem no ale moje są dość spokojne
mój Labrador ma już 13 lat więc wychodzi tylko 3 razy dziennie i mój mąż go wyprowadza. Pamiętam jak w pierwszej ciąży mnie pociągnął na spacerze a ja z ryjem w telefonie i poleciałam jak długa, na szczęście krzaki zamortyzowaly upadek.
Dziewczyny wczoraj miałam wizytę z badaniem USG dostałam również większą dawkę progesteronu w jednej dawce 200mg. Wieczorem pojawiło się malutkie brązowe plamienie i dziś również. Powinnam się martwić czy to po badaniu mogło naczynko pęknąć lub efekt zwiększonego progesteronu?
może zadzwoń skonsultować się z lekarzem. Ja jestem panikarą więc ja bym tak zrobiła.
Dziewczyny w poniedziałek idę zrobić badania krwi i moczu bo lekarz zlecił. Powiem wam że jak podliczylam sobie teraz wszystko to zapłacę 270 zł
jasny gwint. Ale dużo tego mam: alloprzeciwciqla, morfologia, mocz, crp, toxo, vdrl, HIV, hcv, glukoza, TSH, ft3i 4, no i jeszcze homocysteine sobie zbadam. Z tego co pamietam to chyba te pierwsze takie kosztowne były.