G
guest-1677526072
Gość
Chodzę prywatnie i lekarka nic nie mówiłaJa wgl dostałam zlecenie na ferrytyne w ramach badań na 1 trymestr na NFZ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzę prywatnie i lekarka nic nie mówiłaJa wgl dostałam zlecenie na ferrytyne w ramach badań na 1 trymestr na NFZ
Przepraszam, coś mi się tu wstawiło pod postem niechcący.. jakiś dziwny emot, nie planowałam. Cieszę się, że czujesz się w końcu "zaopiekowana" 5+5 czyli już na dniach będzie widać serducho a wtedy się popłaczesz ze szczęścia, cudownieDziewczyny, już po wizycie fasolek rośnie zmieniłam babe gin bo inaczej nie można ją nazwać na kogoś innego, i będzie to chyba strzał w 10 powiedziałam, że miałam infekcje, sprawdził pH i przepisał tabletki serduszka jeszcze nie było widać, bo mam cykle po 33dni i jakoś się to wszystko rozjezdza, w którym tyg jestem.,bo co apka to inna data Mówił, że ok. 5+5
Ja właśnie tez chodzę prywatnie, ale po skierowanie poszłam na NFZ i tak dostałamChodzę prywatnie i lekarka nic nie mówiła
Ja byłam 5+3 tez był tylko pęcherzyk 6mm, a 6+2 było już serduszko na spokojnieJak to jest ze ja byłam 5+2 i był sam pęcherzyk a wy chodzicie 5+5 i jest zarodek… strasznie mnie to stresuje
byłam 5+5 i nie było zarodka. Każda z nas ma inny cykl i w innym dniu miała implantację.Jak to jest ze ja byłam 5+2 i był sam pęcherzyk a wy chodzicie 5+5 i jest zarodek… strasznie mnie to stresuje