reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Cześć dziewczyny. Mój lekarz położył mnie na dobę do siebie na oddział ale nie wie skąd to plamienie. Kazał dużo leżeć i dał zakaz współżycia do następnej wizyty. Ale nie ma tego złego. Podczas badania okazało się, że są dwa zarodki. Serduszek jeszcze nie ma. Może na następnej wizycie już będą. Ale jestem meeega szczęśliwa 🥰
wow! Super! Gratulacje!

reklama
Na dole dzisiejszy z rana. Czy to może oznaczać ze spada beta ? Czy nie powinnam się martwić?.
1.wczoraj rano
2. Wczoraj południe
3. Dzisiaj rano

Załączniki

• fd97aec4-9587-438a-84d8-314e76251bf8.jpg
    fd97aec4-9587-438a-84d8-314e76251bf8.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 122
Nie, po prostu mocz nie jest zawsze podobnie stężony :)
boze ja już panikuje.. żałuję że zrobilam dzisiejszy test. Płakać mi się chce😭 boję się że spada, ale okresu nie mam. Brzuch mnie wczoraj tylko raz ostro zabolał, ale bol piersi jest mega, jeszcze większy niż wczoraj

boze ja już panikuje.. żałuję że zrobilam dzisiejszy test. Płakać mi się chce😭 boję się że spada, ale okresu nie mam. Brzuch mnie wczoraj tylko raz ostro zabolał, ale bol piersi jest mega, jeszcze większy niż wczoraj
Ale czemu Ty płaczesz? Nie potrzebnie się nakręcasz. Testy to testy. Nie będą wychodzic za każdym razem tak samo. Możesz zrobić np. za 3 tygodnie i bedzie bledsza, a z ciaza bedzie ok. Jutro udaj się na bete :)
Poza tym takie krechy to albo owulacje mialas wczesniej albo okres Ci sie spoznia wiec za 2 tygodnie poszłabym do gina 😊

Ale czemu Ty płaczesz? Nie potrzebnie się nakręcasz. Testy to testy. Nie będą wychodzic za każdym razem tak samo. Możesz zrobić np. za 3 tygodnie i bedzie bledsza, a z ciaza bedzie ok. Jutro udaj się na bete :)
Poza tym takie krechy to albo owulacje mialas wczesniej albo okres Ci sie spoznia wiec za 2 tygodnie poszłabym do gina 😊
dzisiaj dzień spodziewnego okresu, owulacja potwierdzona 19.03

dzisiaj dzień spodziewnego okresu, owulacja potwierdzona 19.03
To szybko doszlo do zagnieżdżenia w takim razie jesli mialas potwierdzoną 19.03. stąd piękne krechy 🤩 No to wtedy bym się na spokojnie umówiła pod koniec miesiąca zebys nie panikowała ze nic nie zobaczy. Ginekolog zobaczy pecherzyk w 5tc. A serduszko moze byc widoczne dopiero w 6-8tc. :)
Teraz oddychaj, ciesz się. Piersi Cię bolą mocniej teraz a później mogą przestać a to nie zawsze oznacza ze cos zlego sie dzieje. Wiadomo, jak coś nas niepokoi to najlepiej sie udać do lekarza badz na ip, ale teraz sie nakręciłaś nie wiem z jakiego powodu. Bo test wyszedl prawie taki sam jak wczoraj? Jak dla mnie testy masz ładne.

To szybko doszlo do zagnieżdżenia w takim razie jesli mialas potwierdzoną 19.03. stąd piękne krechy 🤩 No to wtedy bym się na spokojnie umówiła pod koniec miesiąca zebys nie panikowała ze nic nie zobaczy. Ginekolog zobaczy pecherzyk w 5tc. A serduszko moze byc widoczne dopiero w 6-8tc. :)
Teraz oddychaj, ciesz się. Piersi Cię bolą mocniej teraz a później mogą przestać a to nie zawsze oznacza ze cos zlego sie dzieje. Wiadomo, jak coś nas niepokoi to najlepiej sie udać do lekarza badz na ip, ale teraz sie nakręciłaś nie wiem z jakiego powodu. Bo test wyszedl prawie taki sam jak wczoraj? Jak dla mnie testy masz ładne.
Nie powielajmy proszę mitu o sercu w 8 tyg. Jeśli owulacja późniejsza, to tak. Jeśli sprzęt do kitu to też. Ale fizjologia ciąży jest jaka jest...jeśli owulacja była 19.03 to około 16-20.04 powinno już być serduszko.

reklama
Nie powielajmy proszę mitu o sercu w 8 tyg. Jeśli owulacja późniejsza, to tak. Jeśli sprzęt do kitu to też. Ale fizjologia ciąży jest jaka jest...jeśli owulacja była 19.03 to około 16-20.04 powinno już być serduszko.
oczywiście, masz rację. U mnie bylo już w 6+5. Jesli tutaj 19 owulacja była potwierdzona przez ginekologa to oczywiście, ale jeśli przez testy owulacyjne to sama wiesz 😁 ;)

Do góry