reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
A ja zaczęłam się oczywiście stresować bo przestały mnie boleć piersi i czuję jakby nic się nie działo... to może oznaczas coś, a może oznaczać kompletnie nic...

Mam dokładnie to samo! Mam takie momenty, ze nie czuje w ogóle bólu i popadam w paranoje, ale próbuje sobie to tłumaczyć tym, że po prostu przy stanie spoczynku one odpoczywają i dlatego nie bolą.
Próbuje zachować spokoj, ale ten natłok myśli mnie rozbraja…
Do tego wyskoczyło mi dziś zimno na ustach, a w poprzedniej ciąży od tego się zaczęło. Wtedy wyskoczyło mi zimno w nosie i po tygodniu poroniłam. Wiem, że w internecie piszą, ze jak ktoś miewa opryszczki to nic strasznego, ale ja i tak schizuje.
.
Dziewczyny niedawno się przywitałam ale czas się pożegnać. Podejrzenia okazały się prawdziwe, ciąża pozamaciczna 😔 życzę Wam spokojnych ciąż 🤞

Bardzo mi przykro, nie trać wiary, a my będziemy trzymać za Ciebie kciuki! ❤️

Ja staram się mieć cały czas dobre myśli, i wizualizować sobie wszystko co dobre, z tyłu głowy, gdzieś tam mam świadomość taką, że coś się może stać, ale wolę nie myśleć o tym, bo wierzę w przyciąganie tego o czym stałe myślimy. Nie powiem, bo Czasami jest ciężko, zwłaszcza jak idę na kibelek i zawsze z sercem w gardle patrzę czy nie ma plamień, ani nic niepokojącego.

Co do sutków dziewczyny to mnie one taaaaaaak wkurw****... 🙈 Całe życie wklęsłe suty, pojawiały się raz na jakiś czas, a teraz częściej są niż ich nie ma i za każdym razem jak niechcący dotknę to mnie boli to i denerwuje, nie lubię tego uczucia bardzo. Nie wiem jak można z nimi żyć na codzień, serio 🤣🤣🤣🤣
Ja jeszcze karmie i czuje może że ciut bolą ale to nic w porównaniu w ząbkowaniem i zaciskaniem na piersi szczęk mlekojada 😂

Cześć dziewczyny. Mój lekarz położył mnie na dobę do siebie na oddział ale nie wie skąd to plamienie. Kazał dużo leżeć i dał zakaz współżycia do następnej wizyty. Ale nie ma tego złego. Podczas badania okazało się, że są dwa zarodki. Serduszek jeszcze nie ma. Może na następnej wizycie już będą. Ale jestem meeega szczęśliwa 🥰

Cześć dziewczyny. Mój lekarz położył mnie na dobę do siebie na oddział ale nie wie skąd to plamienie. Kazał dużo leżeć i dał zakaz współżycia do następnej wizyty. Ale nie ma tego złego. Podczas badania okazało się, że są dwa zarodki. Serduszek jeszcze nie ma. Może na następnej wizycie już będą. Ale jestem meeega szczęśliwa 🥰
Wow, pierwsze bliźniaki na wątku ! :)

reklama
Do góry