Zlotowlosa123 ciężki czas przed tobą zapewne wiele łez, nie ma słów pocieszenia na stratę u mnie 10+6 serduszko zatrzymało się w zeszłym roku po trzech latach starań. Wiem co czujesz w moim przypadku tylko czas pomógł. Teraz też nie wiem czy serduszko zabije, a może puste jajo może być ciąża pozamaciczna. Trzymaj się mocno
reklama
Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Takie znalazłam 6-7 tydzień normyZobaczysz, że na kolejnej wizycie wszystko będzie ok, a serce będzie biło jak dzwon
Załączniki
Dziewczyny, a jak u Was z mieszczeniem się w spodnie? Mam kilka par jeansów z wysokim stanem bez elastanu i żadnych już nie dopinam. Zostały mi ostatnie jeansy, które są ok. Zastanawiam się nad kupnem spodni ciążowych, ale chyba poczekam jeszcze chwilę. Czy któraś z Was jest już może po takich zakupach?
Dobrze, że niedługo zrobi się ciepło to wskoczę w luźne sukienki
Carolina123
ja wczoraj tak się męczyłam w pracy w spodniach, że dzisiaj założyłam rajstopy i sukienkęDziewczyny, a jak u Was z mieszczeniem się w spodnie? Mam kilka par jeansów z wysokim stanem bez elastanu i żadnych już nie dopinam. Zostały mi ostatnie jeansy, które są ok. Zastanawiam się nad kupnem spodni ciążowych, ale chyba poczekam jeszcze chwilę. Czy któraś z Was jest już może po takich zakupach?
MartaMarkry
cuuudownie! kiedy następna wizyta?Melduje się po wizycie Jest Mały klusek i maleńkie serduszko serduszko 116 uderzeń, wszystko idealnie. Ciąża o kilka dni starsza, z terminu ostatniej miesiączki termin 14.12.2022, a z usg 11.04.2022
G
guest-1677526072
Gość
O rany nieźle u mnie 8+0 i nadal się mieszczę w swoje spodnie , choć wygodniejsze są z wyższym stanemDziewczyny, a jak u Was z mieszczeniem się w spodnie? Mam kilka par jeansów z wysokim stanem bez elastanu i żadnych już nie dopinam. Zostały mi ostatnie jeansy, które są ok. Zastanawiam się nad kupnem spodni ciążowych, ale chyba poczekam jeszcze chwilę. Czy któraś z Was jest już może po takich zakupach?
Jestem w 7 tygodniu ciąży i już muszę nosić o rozmiar większe spodnieDziewczyny, a jak u Was z mieszczeniem się w spodnie? Mam kilka par jeansów z wysokim stanem bez elastanu i żadnych już nie dopinam. Zostały mi ostatnie jeansy, które są ok. Zastanawiam się nad kupnem spodni ciążowych, ale chyba poczekam jeszcze chwilę. Czy któraś z Was jest już może po takich zakupach?
A Ja już w swoje się nie mieszcze a u mnie 7+1 ale ja też lubię bardzo dopasowane spodnie i pewnie też dlatego musiałam wymienić swoją szafę na rozmiar większyO rany nieźle u mnie 8+0 i nadal się mieszczę w swoje spodnie , choć wygodniejsze są z wyższym stanem
G
guest-1677526072
Gość
I pewnie jesteś chudziutkaA Ja już w swoje się nie mieszcze a u mnie 7+1 ale ja też lubię bardzo dopasowane spodnie i pewnie też dlatego musiałam wymienić swoją szafę na rozmiar większy
reklama
przyznam, że zawsze byłam fanką obcisłych jeansów i kupowałam delikatnie mniejsze „bo schudnę” chociaż zawsze miałam normalną wagę. Teraz to się na mnie mściO rany nieźle u mnie 8+0 i nadal się mieszczę w swoje spodnie , choć wygodniejsze są z wyższym stanem
W każdym razie mój brzuch jest bardzo wzdęty i wypukłość w podbrzuszu wyraźnie się odznacza. Normalnie mam dość płaski brzuch.