reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Zlotowlosa123 ciężki czas przed tobą zapewne wiele łez, nie ma słów pocieszenia na stratę😭 u mnie 10+6 serduszko zatrzymało się w zeszłym roku po trzech latach starań. Wiem co czujesz w moim przypadku tylko czas pomógł. Teraz też nie wiem czy serduszko zabije, a może puste jajo może być ciąża pozamaciczna. Trzymaj się mocno 😉

reklama

Załączniki

• 4C78AD42-B48A-4297-BE3F-0E481AD4582C.jpeg
    4C78AD42-B48A-4297-BE3F-0E481AD4582C.jpeg
    107,9 KB · Wyświetleń: 65
Dziewczyny, a jak u Was z mieszczeniem się w spodnie? Mam kilka par jeansów z wysokim stanem bez elastanu i żadnych już nie dopinam. Zostały mi ostatnie jeansy, które są ok. Zastanawiam się nad kupnem spodni ciążowych, ale chyba poczekam jeszcze chwilę. Czy któraś z Was jest już może po takich zakupach?

Dobrze, że niedługo zrobi się ciepło to wskoczę w luźne sukienki ☺️

Dziewczyny, a jak u Was z mieszczeniem się w spodnie? Mam kilka par jeansów z wysokim stanem bez elastanu i żadnych już nie dopinam. Zostały mi ostatnie jeansy, które są ok. Zastanawiam się nad kupnem spodni ciążowych, ale chyba poczekam jeszcze chwilę. Czy któraś z Was jest już może po takich zakupach?

ja wczoraj tak się męczyłam w pracy w spodniach, że dzisiaj założyłam rajstopy i sukienkę 🙂😂

O rany nieźle 😁 u mnie 8+0 i nadal się mieszczę w swoje spodnie , choć wygodniejsze są z wyższym stanem 😀

Jestem w 7 tygodniu ciąży i już muszę nosić o rozmiar większe spodnie 🙈

reklama
O rany nieźle 😁 u mnie 8+0 i nadal się mieszczę w swoje spodnie , choć wygodniejsze są z wyższym stanem 😀
przyznam, że zawsze byłam fanką obcisłych jeansów i kupowałam delikatnie mniejsze „bo schudnę” 😅 chociaż zawsze miałam normalną wagę. Teraz to się na mnie mści 😆
W każdym razie mój brzuch jest bardzo wzdęty i wypukłość w podbrzuszu wyraźnie się odznacza. Normalnie mam dość płaski brzuch.

Do góry