reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Zlotowlosa123 ciężki czas przed tobą zapewne wiele łez, nie ma słów pocieszenia na stratę😭 u mnie 10+6 serduszko zatrzymało się w zeszłym roku po trzech latach starań. Wiem co czujesz w moim przypadku tylko czas pomógł. Teraz też nie wiem czy serduszko zabije, a może puste jajo może być ciąża pozamaciczna. Trzymaj się mocno 😉

reklama

Załączniki

• 4C78AD42-B48A-4297-BE3F-0E481AD4582C.jpeg
    4C78AD42-B48A-4297-BE3F-0E481AD4582C.jpeg
    107,9 KB · Wyświetleń: 58
Dziewczyny, a jak u Was z mieszczeniem się w spodnie? Mam kilka par jeansów z wysokim stanem bez elastanu i żadnych już nie dopinam. Zostały mi ostatnie jeansy, które są ok. Zastanawiam się nad kupnem spodni ciążowych, ale chyba poczekam jeszcze chwilę. Czy któraś z Was jest już może po takich zakupach?

Dobrze, że niedługo zrobi się ciepło to wskoczę w luźne sukienki ☺️

Dziewczyny, a jak u Was z mieszczeniem się w spodnie? Mam kilka par jeansów z wysokim stanem bez elastanu i żadnych już nie dopinam. Zostały mi ostatnie jeansy, które są ok. Zastanawiam się nad kupnem spodni ciążowych, ale chyba poczekam jeszcze chwilę. Czy któraś z Was jest już może po takich zakupach?

ja wczoraj tak się męczyłam w pracy w spodniach, że dzisiaj założyłam rajstopy i sukienkę 🙂😂

O rany nieźle 😁 u mnie 8+0 i nadal się mieszczę w swoje spodnie , choć wygodniejsze są z wyższym stanem 😀

Jestem w 7 tygodniu ciąży i już muszę nosić o rozmiar większe spodnie 🙈

reklama
O rany nieźle 😁 u mnie 8+0 i nadal się mieszczę w swoje spodnie , choć wygodniejsze są z wyższym stanem 😀
przyznam, że zawsze byłam fanką obcisłych jeansów i kupowałam delikatnie mniejsze „bo schudnę” 😅 chociaż zawsze miałam normalną wagę. Teraz to się na mnie mści 😆
W każdym razie mój brzuch jest bardzo wzdęty i wypukłość w podbrzuszu wyraźnie się odznacza. Normalnie mam dość płaski brzuch.

Do góry