MartaMarkry
Fanka BB :)
tak, i właśnie różnica była o tydzień. Bądź dobrej myśli!Miałaś pewność terminu owu i młodszą o tyle ciąże ?
Ja przez to tak raczej sceptycznie podchodzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, i właśnie różnica była o tydzień. Bądź dobrej myśli!Miałaś pewność terminu owu i młodszą o tyle ciąże ?
Ja przez to tak raczej sceptycznie podchodzę
cukierki z imbirem, próbowałaś ?Kurczę mam takie mdłości, że nawet nie wiem jak mam brać ostatnio te witaminy wczoraj nie byłam w stanie, a dziś nie wiem jak dam radę
Gdzie takie kupię? W aptece?cukierki z imbirem, próbowałaś ?
tak, w aptece powinny być. Mi koleżanka poleciła i chyba faktycznie działają.Gdzie takie kupię? W aptece?
Jadę jutro i wykupie wszystkie jakie maja.tak, w aptece powinny być. Mi koleżanka poleciła i chyba faktycznie działają.
Ja ostatnio narzekałam ze mam brak mdłości o czuje się tak dobrze.. a dzisiaj z tego wszystkiego prawie nic nie zjadłam, bo co chciałam to zaraz myślałam ze….
trzymam kciuki za wizyte! w którym tc poprzednia wizyta była? Ja tez mam jutro i głowa pełna myśli..Ja mam jutro wizytę 7+0. Na ostatniej wizycie był pecherzyk ciazowy i żółtkowy. Boje się bardzo wizyty bo miałam ostatnio goraczke i kaszel mnie meczy