reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Niee, jak było 6+ coś tam to myślałam że to 6 tydzień, a się okazało, że to 7 był, a teraz mam 7+0, więc zaczęłam 8 tc 🤣 dlatego ominął mnie 7 tydzień 😁
Ale wiesz że jak będziesz szła do lekarza czy gdzieś to się mówi że jesteś w 7 a nie w 8 ? Lekarze liczą skończone tygodnie , nigdy zaczęte 😃

reklama
Cześć, i ja nieśmiało się przywitam - dziś 6+6 i właśnie wracam z wizyty, na której zobaczyłam bijące serducho :) mam już synka, który w czerwcu skonczy 2 lata. Przed synkiem miałam ciążę obumarłą w 9tc, w ciąży z synkiem tez najadłam się strachu i w tej od początku jestem na lekach. Mam nadzieję, ze wszystko będzie ok :) pozdrawiam Was i trzymam kciuki za wszystkie bety, usg i ❤️

Cześć, i ja nieśmiało się przywitam - dziś 6+6 i właśnie wracam z wizyty, na której zobaczyłam bijące serducho :) mam już synka, który w czerwcu skonczy 2 lata. Przed synkiem miałam ciążę obumarłą w 9tc, w ciąży z synkiem tez najadłam się strachu i w tej od początku jestem na lekach. Mam nadzieję, ze wszystko będzie ok :) pozdrawiam Was i trzymam kciuki za wszystkie bety, usg i ❤️
witamy! U mnie córcia skończy 30 maja 2 latka, wiec z różnica wieku możemy zbić sobie piątkę :D

Trzymam kciuki, żeby było dobrze wszystko! ❤️

Przykro mi , ale próbuj do swojego a masz może do niego nr tel ?
No właśnie mam i na rejestracje i do niego ale na oba dziś się nie dodzwoniłam, myśle ze ma urlop bo jak mnie umawiał na tego 5.05 to główkował ze tu wolne, tu wolne wiec może i cały tydz go nie będzie 🤷‍♀️ Zobaczymy w czw, jak się nie dodzwonię to będę próbowała gdziekolwiek się dostać byleby usg ktoś zrobił i tyle.

mój pod koniec listopada będzie miał 2 lata :)

reklama
Do góry