reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Ojej jaki młody ten lekarz jak widzę na zdjęciu, kurde nie wiem czy przełamię wstyd, bo ja w ogole chodzę do kobiet, ale dla wyższych celów jakoś bym się przełamała
młody, z aktualna wiedza, rzetelny, wszystko opisuje, dużo mówi,pozwala zadawać pytania - nie wielu jest takich lekarzy

reklama
Oj ja tez słyszałam o cięciu na żywca, dlatego tylko pod narkozą się zgodzę 🙈 w ogóle to nie dam sobie wbić nic w kręgosłup, jak, będę rodzic naturalnie to bez znieczulenia, a jak cesarkę to narkoza i to jedyne co mam postanowione 🙈
Nie boli podobno ten zastrzyk w kręgosłup bo jest podawany w znieczuleniu miejscowym. Moją mamę nic nie bolało i jak na forach czytam to tak piszą właśnie też. A po narkozie to można odkitować. Moja mama miała to i to, w sumie miała trzy operacje w narkozie i mówi, że dramat, że była żółta od rzygania i samopoczucie straszne, a operacja z zastrzykiem o niebo lepsza. Może to coś ci tam zmieni w myśleniu, ale ja wiem, że to nie jest łatwe, to tak jakby mi przegadać, że mam rodzić naturalnie, no way :)))

Nie boli podobno ten zastrzyk w kręgosłup bo jest podawany w znieczuleniu miejscowym. Moją mamę nic nie bolało i jak na forach czytam to tak piszą właśnie też. A po narkozie to można odkitować. Moja mama miała to i to, w sumie miała trzy operacje w narkozie i mówi, że dramat, że była żółta od rzygania i samopoczucie straszne, a operacja z zastrzykiem o niebo lepsza. Może to coś ci tam zmieni w myśleniu, ale ja wiem, że to nie jest łatwe, to tak jakby mi przegadać, że mam rodzić naturalnie, no way :)))

No ja może mam takie podejście do narkozy bo jak byłam w zerówce to miałam i bardzo miło to wspominam 🙈🙈🙈 mam nadzieję, że z czasem podejmę jakąś decyzję... I będę jej pewna tak samo jak Ty jesteś! Zazdroszczę 😁

Pewnie w c*uj droga jest taka klinika nie??
Ja mam dylematy też odnośnie lekarza, bo mam znajomego gina, który pracuje prywatnie i w szpitalu i bardzo chciałabym u niego w szpitalu rodzic (zawsze dobrze być znajoma lekarza 🤣) ale no za c*uja się przy nim nie rozbiorę 🤣🙈🙈🙈
We Wrocławiu cc w prywatnym szpitalu kosztuje 14tys 😁

We Wrocławiu cc w prywatnym szpitalu kosztuje 14tys 😁
Ło ludzie.... To ja już wolę mieć stwierdzona tokofobie i żeby znajomy mi zrobił cesarkę 🙈 najgorsze, że to jest mąż mojej koleżanki.. Ona jest przyzwyczajona do Tego, że wszystkie koleżanki do niego chodzą a potem siedzą sobie wszyscy razem i piją wino np 🤣 dla mnie to jest nie do przejścia na ten moment.. Wpadłam ostatnio na pomysł, że zacznę do niego chodzić jak już tylko przez brzuch będzie usg... Ale zostałam uświadomiona, że będzie mi przecież jeszcze musiał badać szyjkę... Najgorzej 🙈

reklama
No ja może mam takie podejście do narkozy bo jak byłam w zerówce to miałam i bardzo miło to wspominam 🙈🙈🙈 mam nadzieję, że z czasem podejmę jakąś decyzję... I będę jej pewna tak samo jak Ty jesteś! Zazdroszczę 😁
Ja miałam narkozę przy punkcji jajników, to też miło wspominam, ale to dawka minimalna na kilkanaście minut, to po takim czymś nic człowiekowi nie jest :) no ja jestem pewna, ale kto mi to pomoże zrealizować w Polszy, mam z tym duży stres.

Do góry