marsi89
Fanka BB :)
mi też to gin mówił. Pokazywał tylko że bije i tyle.Mówił że kiedyś się słuchało ale są nowe wytyczne które mówią że może to negatywnie wpłynąć na serduszko maluszka i słuchamy dopiero od 12 tyg
plamilas po cytologii w ciąży? Mi ma właśnie robić cytologię na następnej wizycie i słyszałam że właśnie dziewczyny plamily i chyba na zawał zejdę jak zacznę plamić.I w sumie tez zauważyłem, że nie byłam badana ginekologicznie pierwsza wizyta to zrobił cytologię bo nie mialam robionej w ostatnim czasie a druga wizyta to od razu usg bez badania
ja też długo nie mówiłam córce bo moje pierwsze poronienia bardzo przeżyła, a poza tym ona dużo mówi i zaraz całe przedszkole by wiedziało. Ale gdzieś z 2 tyg. Temu jak lekarz powiedział mi że wszystko jest idealnie i mam już odetchnąć to jej powiedziałam i o dziwo nikomu nie wygadała. Ale u mnie już widać więc zaraz wszyscy zobaczą.Jeszcze nie wiedza . Wiemy tylko my z mezem no i wy . Nie mowimy jeszcze nawet dziecia bo jesli poszloby cos nie tak nie chcielibysmy aby bylo im przykro bo oni chca rodzenstwo najbardziej corka 5 latka a syn jest bardzo wrazliwy. Chcemy poczekac do kolejnej wizyty wiec juz niedlugo.
dlatego ja się boje nie wchodzić choć jeden dzieńWchodzi człowiek po weekendzie a tu 50 stron zaległości
Jesteście niesamowite ❤
u mnie zawsze szyjkę sprawdza czyli to też badanie ginekologiczne.Ja miałam badanie ginekologiczne na pierwszej wizycie hmm i szybkie usg. Normalnie widzę co Lekarz to inaczej...
czemu nie można? Ja zawsze spie na prawym. Na lewym jakoś przelewa mi się za bardzo w brzuchu i niedobrze mi. W pierwszej ciąży spałam na brzuchu, dlugoooo. Lekarka powiedziała mi że mogę tak spać. Ale potem już mi się odwidzialo.Jezu, a ja jestem wniebowzięta normalnie, że mdłości praktycznie już nie mam (odpukać w niemalowane )
Ile można się źle czuć. I tak nie jest najlepiej ale niebo lepiej niż było.
Pisałyście o tym spaniu na boku itp. A podobno na prawym spać nie można i bądź tu mądry i pisz wiersze
Mój się pyta czy jest forum dla tatusiów skoro my mamy dla mamusiów
Dobranoc laski