U mnie bobo 300g 22 cm. Koniec 20tygodniaA ja byłam we wtorek na połówkowe i powiedział mi wagę czyli 490 g wielkość ok 24 cm nawet rozmiar stopy 4 cm. A jak wasze pomiary ok 20 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie bobo 300g 22 cm. Koniec 20tygodniaA ja byłam we wtorek na połówkowe i powiedział mi wagę czyli 490 g wielkość ok 24 cm nawet rozmiar stopy 4 cm. A jak wasze pomiary ok 20 tyg
Hej. Dziewczyny nikt nic nie pisze czy jest jakaś druga prywatną grupa?
Hej. Dziewczyny nikt nic nie pisze czy jest jakaś druga prywatną grupa?
Dzięki. Zaraz się tam zjawię.Tutaj zapraszamy w linka
Tez dostalam. Atlety pomogło?Przepisano mi 6 globulek "Pimafucin" - ginekolog powiedział, że jest to lek bezpieczny dla kobiet w ciąży.
Ja już przeszłam przez trzy rodzaje globulek przeciwgrzybiczych. Mój ginekolog twierdzi, że są bezpieczne, a ja mu ufam.Tez dostalam. Atlety pomogło?
ja się obawiam czy te globulki nie są szkodliwe dla dziecka