reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Nie wiem. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam, po prostu w poprzedniej ciąży lekarz mi je zalecił więc brałam i teraz też biorę.
Wiem że prenatal też zawiera żelazo więc może wszystkie witaminy mają go w składzie?🤷🤔
Wlasnie dziewczyny, moze znacie jakieś produkt który nie zawiera żelaza, bo mam je podwyższone, więc nie mogę go dodatkowo suplementowac.

reklama
Dziewczyny mam coraz gorsze mdłości, dzis 7+5 i tak jak mogłam zjeść jakaś bułkę z dżemem ostatnio rano, czy z serem, tak dzis już nie mam mowy o bułce, tylko płatki z mlekiem, a i tak cofa mi sue co łyżkę:( mam nadzieje, ze maluszek sobie grzecznie rośnie!

Jak u was z Mdłościami- gorzej lepiej?
U mnie gorzej właśnie. Mam problem z bułkami, chlebem nawet tak jak Ty. Mleka nie mogę, bo pali mnie zgaga o jest jeszcze gorzej. Mam nadzieję, że to się skończy.... Bo jestem wykończona

Dziewczyny mam coraz gorsze mdłości, dzis 7+5 i tak jak mogłam zjeść jakaś bułkę z dżemem ostatnio rano, czy z serem, tak dzis już nie mam mowy o bułce, tylko płatki z mlekiem, a i tak cofa mi sue co łyżkę:( mam nadzieje, ze maluszek sobie grzecznie rośnie!

Ja dziś o 3 się obudziłam, źle się czułam, przewracałam się, już myślałam że nie zasnę... Wstałam o 7 i też słabo ale jakoś działam. Zjadłam śniadanko, pije zimną a wodę z cytryna

ja dziś też wizytowałam toaletę po zjedzeniu bułki z masłem :( okropnie się czuje. Jestem zmęczona a spać nie mogę i budzę się o 3-4. W ciągu dnia bym się pokładała ale nie bardzo mogę. Ja zamierzam powiedzieć córce i dziadkom najbliższym po kolejnym usg - to będzie około 8t. Wszystko może się wydarzyć ale ciężko taki stan utrzymać w tajemnicy jak mi się nawet nie chcę do teściów zadzwonić a co dopiero pójść.

U mnie wróciły... Miałam 1,5 dnia w miarę spokoju i wczoraj po obiedzie tragedia 🤢 w nocy spać nie mogłam... Też mi nawet bułki nie wchodzą... Mam dziś wieczorem wizytę 😊

Witam !Chyba ta noc dla wszystkich ciężka. 10 razy się budzialam tak mi było niedobrze 🤢... kurde tragedia, już zapomniałam jak początki ciąży są trudne...12 lat to dość dawno ... trzymam kciuki za wszystko dzisiejsze wizyty 👍miłego dnia dziewczyny 😁

reklama
Do góry