reklama
To moja pierwsza ciąża o która staraliśmy się 3 lata. Gdy zrobiłam test myślałam że to sen. Nadal nie mogę w to uwierzyć. Ale strasznie się boję, że będzie coś nie tak i nie uda się nam zobaczyć bijącego serduszka. Choć lekarz powiedział ,że patrząc na wyniki bety a termin okresu to rokuje bardzo dobrze bo podobno była wysoka.
Hej, chciałam się przywitać ♡ mam 29 lat (za kilka dni) , 2 ciążę za sobą i jednego synka w domu Maks w czerwcu skończy 3 lata i postanowiliśmy że to dobry czas na starania o bejbika ♡.
Do okresu zostały mi 4 dni ale ja już widzę cień cienia przynajmniej tak mi się wydaje mam nadzieję że za parę dni będę już pewna [||] drugiej kreski i będę mogła zostać u was na stałe
Do okresu zostały mi 4 dni ale ja już widzę cień cienia przynajmniej tak mi się wydaje mam nadzieję że za parę dni będę już pewna [||] drugiej kreski i będę mogła zostać u was na stałe
Sandra2307
Fanka BB :)
Hej wczoraj i dzisiaj robiłam testy ciążowe i wszystkie pozytywne, według aplikacji termin na 9 grudnia
Mam 26 lat, jednego syna 8 lat i jedno poronienie w listopadzie ciąży bliźniaczej w 12 tyg
Po stracie robiłam badania i wyszło, że mam trombofilię wrodzoną.. Imomunolog zapisał mi na czas staran i ciąży zastrzyki z heparyną na rozrzedzenie krwi..
Mam nadzieję, że tym razem się uda
Mam 26 lat, jednego syna 8 lat i jedno poronienie w listopadzie ciąży bliźniaczej w 12 tyg
Po stracie robiłam badania i wyszło, że mam trombofilię wrodzoną.. Imomunolog zapisał mi na czas staran i ciąży zastrzyki z heparyną na rozrzedzenie krwi..
Mam nadzieję, że tym razem się uda
wierzewmarzenia5
tak , za 48hczyli będziesz badała w dobotę teraz tak?
Lytomka
Dziewczyny wszystkim wam gratuluję jeśli mi się uda w tym cyklu będę miała termin w samo Boże Narodzenie. Nie wiem skąd mi się to brało ale od kąd mój obecny mąż mi się oświadczył i wtedy już zaczęliśmy na poważnie rozmawiać o rodzinie to wyobrażałam sobie że urodzę dziecko w 21. To ostatni dzwonek. Trzymajcie kciuki
Witam wszystkie szczęśliwe dziewczynymoj termin przypadnie na 5.12 to moja trzecia ciąża lecz poprzednia to poronienie( samoistne)W domku mam 8 miesięczna córeczkę z lipca. los chciał mnie znów szybko uszczęśliwić wiec witam się z Wami mam nadzieje ze wszystkie szczęśliwie dotrwamy
BalbinaKwiat
Hej, gratuluje, z wątkiem zrobiłam to samo wczoraj nie wiem czemu na głównej tego nie znalazłamCześć dziewczyny szukałam wczoraj podobnego wątku i chyba zdublowalam Wasz ale z przyjemnością dołączę tutaj mój termin to 12.12
Cześć wszystkim! Ku mojemu zdziwieniu wczoraj zobaczyłam na teście dwie grube krechy. Byłam u lekarza i widac już nawet pęcherzyk. Dzisiaj rano robiłam badania, w tym betę. Bardzo się stresuję, to moja druga ciąża. Pierwsza straciłam w grudniu, serduszko przestało bic w 8 tygodniu. Mam ana dodatnie i hashimoto. Przyjmuje euthyrox, metypred, acard i arechin plus witaminy oczywiście. Bardzo chciałabym zostać tu do grudnia... Wstępny termin porodu to 5 grudnia.
reklama
BalbinaKwiat
Widzę jesteśmy w podobnej sytuacji ja mam roczniaka w domu będzie ciężko, już szykuje zapasy żywności na okres mdłości w poprzedniej ciąży byłam wyłączona z życia 2 miesiące, teraz nie będzie takiego komfortu teraz mamy chyba dalsze ząbkowanie, próby chodzenia, próby brojenia jest ciekawie.Witam wszystkie szczęśliwe dziewczynymoj termin przypadnie na 5.12 to moja trzecia ciąża lecz poprzednia to poronienie( samoistne)W domku mam 8 miesięczna córeczkę z lipca. los chciał mnie znów szybko uszczęśliwić wiec witam się z Wami mam nadzieje ze wszystkie szczęśliwie dotrwamy
Do męża śmiałam się że pierwszy poród miałam na początku epidemii (13 marca 2020 - dodam że to był piątek 13, dzień wcześniej wprowadzili zakaz porodów rodzinnych) więc teraz następny będzie na koniec epidemii mam nadzieję że już wszystko będzie wyglądało spokojniej
Podziel się: