Monika113
Zaciekawiona BB
Ja biorę z tego samego powodu :/Ja mam zalecone branie acardu przez 3 ginekologów - duże ryzyko stanu przedrzucawkowego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę z tego samego powodu :/Ja mam zalecone branie acardu przez 3 ginekologów - duże ryzyko stanu przedrzucawkowego...
Z tego samego powodu dostałam po PAPPA, mieszane uczucia mam, bo w poprzednich ciążach nic się nie działoJa mam zalecone branie acardu przez 3 ginekologów - duże ryzyko stanu przedrzucawkowego...
A duże wyszło Ci ryzyko??Z tego samego powodu dostałam po PAPPA, mieszane uczucia mam, bo w poprzednich ciążach nic się nie działo
Nie wiem, tylko, ze wyszłoA duże wyszło Ci ryzyko??
A Tobie wyszło wysokie?A duże wyszło Ci ryzyko??
Bierzesz heparyne 2 razy dziennie? Jaką dawkę?ACARD biorę od starań i mam brać do końca. Do tego biorę jeszcze heparynę 2 x dziennie. Jeśli lekarz prowadzący zalecił Ci branie leków, to nie odstawiałabym po jednorazowej wizycie u innego lekarza.
ANEMIA - mam niewielką, dostałam na to żelazo, ale jeszcze nie robiłam badań, więc nie wiem jeszcze na ile pomaga.
ZAPARCIA - żeby nie cisnąć, to polecam czopki glicerolowe. W ciąży je można brać, a mi jako jedynie pomagają właśnie one. Przy braniu żelaza zaparcia mogą być jeszcze e większe.
dwa razy dziennie po 0,4Bierzesz heparyne 2 razy dziennie? Jaką dawkę?