Jeśli chodzi o górę bluzki czy sukienki to wiekszy rozmiar się sprawdza. Jeśli chodzi o spodnie to mi jest nie wygodnie już w zwykłych spodniach nawet jak są w większym rozmiarze to uciskają na brzuch a reszta wygląda jak spodnie obelixa więc doły mam już ciążowe. Polecam bardzo leginsy ciążowe z gatty. Są mega mi się udało kupić używane. Ale na jesień zimę kupię jeszcze nowe.Mi dużo osób polecalo kupować po prostu większe rozmiary ubrań bo bardziej opłacaja się niż typowo ciążowe. Sama jeszcze żadnych ciążowych nie kupowałam wiec nie wiem czy serio tak to wygląda. Orientuje sie może któras z was gdzie moge zamówić spodnie dresowe idealne na ciążę lub leginsy? Chodzi mi bardziej o sprawdzone,może któraś z was kupuje gdzies.
reklama
Oo proszę! A ja szukałam to właśnie co było ciążowe to w normalnych cenach. A ta koszulka fajna? Polecasz?Są są. Do mnie dziś dotarła koszula z hm za 29,99. Masa rzeczy jest teraz przecenionaZobacz załącznik 1296908
W H&M są przecenione. Ale chciałam popatrzeć jeszcze w innych sklepach. Używanych nie chcę. Więc chyba pozostaje mi H&M. W Lidlu nie wiem jak z rozmiarami.Niestety ciążowe rzeczy nie są przeceniane.. Albo szukaj na olx, vinted od dziewczyn mało używane albo w secendheand. A tak to w hm są super ślę mi szkoda kupić spodnie za 130zl które będę nosic tak krótko (a przynajmniej mam nadzieję że wrócę szybko do normy )
.Asha.
Fanka BB :)
Mi się podoba [emoji16] i będę mogła nosić po ciąży też [emoji4] a żeby znaleźć te przecenione wejść w zakładkę wyprzedaż, potem ona i mama i wtedy masz te wyprzedawane [emoji4]Oo proszę! A ja szukałam to właśnie co było ciążowe to w normalnych cenach. A ta koszulka fajna? Polecasz?
Na Zalando teraz sobie zamówiłam, zobaczę jak przyjda. Dzisiaj zamówiłam bluzę z wasala, są oversizowe, wiec i na brzuszek o późniejDziewczyny, gdzie kupujecie jakieś ciuchy ciążowe? Jakie sieciówki (poza H&M) ma dział dla ciężarnych żeby można było zamówić przez neta?
Ja na razie tylko jedne leginsy na allegro kupiłam, ale jakieś dżinsy bym jeszcze chciała, a może na wyprzedażach coś się trafi.
Kupiłam tez super sukienkę w H&M, nie ciążowa, ale super na brzuszek się sprawdza. Zaraz wrzucę prtscr
Po co takie głupie komentarze!? Przecież to otwarty wątek. Kto chce, może pisać
Jeeej dzięki za info. Znalazam spodnie co mi się mega podobały ale szkoda mi było pełnej kwoty a teraz są na promocjiMi się podoba [emoji16] i będę mogła nosić po ciąży też [emoji4] a żeby znaleźć te przecenione wejść w zakładkę wyprzedaż, potem ona i mama i wtedy masz te wyprzedawane [emoji4]
Czytam forum regularnie, ale nie bardzo mam czas się udzielać. Dwulatka w domu i do tego praca. Muszę przyznać, że tak jak w pierwszej ciąży mało się stresowałam i martwiłam tak w tej bardzo się boje, ze coś będzie nie tak. W dodatku co chwila łapie jakąś infekcję, prawdopodobnie od córki, która chodzi do żłobka. Strasznie czas mi się dłuży, a do grudnia jeszcze tyle czasu
reklama
U mnie co prawda pierwsza ciąża ale tez non stop cos mnie martwi i niepokoi a czas to mi się tak dłuży ze masakra! Nie mogę się doczekać tego grudnia a jeszcze tyle czasuCzytam forum regularnie, ale nie bardzo mam czas się udzielać. Dwulatka w domu i do tego praca. Muszę przyznać, że tak jak w pierwszej ciąży mało się stresowałam i martwiłam tak w tej bardzo się boje, ze coś będzie nie tak. W dodatku co chwila łapie jakąś infekcję, prawdopodobnie od córki, która chodzi do żłobka. Strasznie czas mi się dłuży, a do grudnia jeszcze tyle czasu
Podziel się: