reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Ostatnio kupiłam jej bezrękawnik futerkowy i jak na niego spojrzę to aby pragnę żebym ja w nim zobaczyła.
Ja jeszcze wstrzymuje się od kupowania czego kolwiek. Ciężko mi się "związać" z ta ciąża bo bardzo boje się straty.. Codziennie zastanawiam się czy na pewno wszystko dobrze i wyczekuje wizyty kontrolnej z nadzieja ze uslyszę,ze tak. Tak bardzo chciałabym już mieć malucha na rękach! To juz pewne ze będzie córeczka? Ja jeszcze nie wiem a tak bardzo bym chciała ale liczę,ze na przyszłej wizycie się dowiem! 😊

reklama
Ja jeszcze wstrzymuje się od kupowania czego kolwiek. Ciężko mi się "związać" z ta ciąża bo bardzo boje się straty.. Codziennie zastanawiam się czy na pewno wszystko dobrze i wyczekuje wizyty kontrolnej z nadzieja ze uslyszę,ze tak. Tak bardzo chciałabym już mieć malucha na rękach! To juz pewne ze będzie córeczka? Ja jeszcze nie wiem a tak bardzo bym chciała ale liczę,ze na przyszłej wizycie się dowiem! 😊

U mnie to moja mama doczekać sie nie może i jak byłyśmy w galerii i zobaczyła smyk to od razu chciała do niego lecieć. Wiec przy okazji i ja coś kupiłam. Raczej tak, na dwóch wizytach sie potwierdziło ze będzie Smerfetka 🥰❤️

U mnie to moja mama doczekać sie nie może i jak byłyśmy w galerii i zobaczyła smyk to od razu chciała do niego lecieć. Wiec przy okazji i ja coś kupiłam. Raczej tak, na dwóch wizytach sie potwierdziło ze będzie Smerfetka 🥰❤️
Zazdroszcze! Dla mnie płeć w sumie nie jest ważna chociaż skrycie marze o synku! Nie mogę się doczekać aż dowiem się kto tam siedzi w brzuszku i będę miała juz malucha na rękach ❤

A jak wasze brzuchy? Duże są? Dużo przytylyscie? Ja na razie mało co tyje i brzuch tez mały Czekam na wizytę jak na szpilkach by wiedzieć ze wszystko dobrze. (17+1tc)U mnie strach potęguje też to ze rodzice jak i teściowie są wniebowzieci z racji wnuka i wyczekuja A Partner to juz wg! A ja tak bardzo się boje i marzę by dotrwać końca. Chyba taka noszą rola juz,inni wyczekują my sie zamartwiamy..😅😊

Zazdroszcze! Dla mnie płeć w sumie nie jest ważna chociaż skrycie marze o synku! Nie mogę się doczekać aż dowiem się kto tam siedzi w brzuszku i będę miała juz malucha na rękach ❤
Ja tez chciałam chłopaczka 🥰 i w sumie z mojej i męża strony sami chłopcy. Mam nadzieję ze chłopczyk tez będzie 🥰 wszyscy mówią ze mąż sie postarał, bo u nas w rodzinie to wszyscy chcieliby dziewczynkę, ale jak juz mają po 3 chłopców to boją sie ryzykować heh😁

Ja tez chciałam chłopaczka 🥰 i w sumie z mojej i męża strony sami chłopcy. Mam nadzieję ze chłopczyk tez będzie 🥰 wszyscy mówią ze mąż sie postarał, bo u nas w rodzinie to wszyscy chcieliby dziewczynkę, ale jak juz mają po 3 chłopców to boją sie ryzykować heh😁
Dla mnie najważniejsze by było zdrowe do końca ciąży jak i po niej Płeć to tylko dodatek 😊

reklama
Do góry