Klaudyna91
Fanka BB :)
Półtora tygodnia temu jeszcze nie miałam. Ale jak nie przejdzie to w poniedziałek powtórzę badaniaA jakie masz wyniki? Może masz anemię?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Półtora tygodnia temu jeszcze nie miałam. Ale jak nie przejdzie to w poniedziałek powtórzę badaniaA jakie masz wyniki? Może masz anemię?
W moim mieście w sumie w każdym szpitalu ubierają w ich ciuszki, więc nie planuję brać swoich, lepiej potem nie przywozić tych wszystkich zarazków do domu. Tylko na wyjście przygotowałam dwa komplety 56 i 62. Co włożę się okaże, ale pewnie 56, bo mój ziemniaczek jest mniej więcej o tydzień mniejszy niż średnia przewiduje.Hej, w co zamierzacie ubierac maluszki w szpitalu? W sensie jakie komplety zabieracie i jakie rozmiary?
A ja bylam w sumie na dwoch wizytach i znow mi nic o szyjce nie powiedzialy :/ tylko tyle ze na tym etapie jest taka jak powinna a co to znaczy to nie wiemHejka. U mnie dzisiaj ciężki dzień, tzn.dziwne samopoczucie. Zaczęłam 38 tydz, rano ból głowy, jakaś padnięta byłam a potem jeszcze zwymiotowałam sie 3 razy. Brzuch się napinal kilka razy w ciągu dnia. Nie wiem czy po prostu taki dzien czy to objawy porodu. Tydzień temu byłam u lekarza, rozwarcia jeszcze nie było, tylko szyjka miękka. Przekonam się jutro, może przejdzie, albo teraz już tak będzie... To moje pierwsze dziecko i nowe doświadczenia .
Właśnie miękka szyjka w 37 tyg taka powinna być, znaczy że prawidłowa na tym etapie, gdyby było rozwarcie to zbliża się poród. W sumie nie wiem może coś się u mnie zmieniło od 6 dni hihi. Co prawda do terminu jeszcze 3 tygodnie, ale nigdy nic nie wiadomo .A ja bylam w sumie na dwoch wizytach i znow mi nic o szyjce nie powiedzialy :/ tylko tyle ze na tym etapie jest taka jak powinna a co to znaczy to nie wiem