zeberka363
jestem szalona :-D
Cześć dziewczyny
Po wczorajszej wizycie jest ok,dzieć spał i nogi miał zaciśnięte,a do tego wypiął pupe i mimo usilnych starań lekarza-trząsł mi brzuchem na wszystkie strony aż mi sie na śmiech zbierało -nie udało sie potwierdzić,że fasolka to chłopak .
Wyszła mi małopłytkowość-137,a norma jest od 150,ale lekarz stwierdził że nie ma źle.
Dostałam skierowanie na krzywą cukrową-mam nadzieje, że nie puszcze tam pawia
Po wczorajszej wizycie jest ok,dzieć spał i nogi miał zaciśnięte,a do tego wypiął pupe i mimo usilnych starań lekarza-trząsł mi brzuchem na wszystkie strony aż mi sie na śmiech zbierało -nie udało sie potwierdzić,że fasolka to chłopak .
Wyszła mi małopłytkowość-137,a norma jest od 150,ale lekarz stwierdził że nie ma źle.
Dostałam skierowanie na krzywą cukrową-mam nadzieje, że nie puszcze tam pawia
U mnie też z USG na 2,12Z om 7.12 z USG 2.12 i według om to połówkowe będzie 22+3 czyli z USG to już ponad 23 tydzień, a w sumie ja wiem dokładnie kiedy zaszłam i ten termin z usg jest prawidłowy, miałam owulację wcześniej
Waga zaczeła lekko iść w końcu w góre,startowa to 76,potem spadło do 72,a teraz 74-więc rośniemy....niestety ochota na słodkie coraz większaHej dziewczyny mam pytanie jak wasza waga ciążowa??? bo mi dzisiaj stuknęlo 2 kg na plusie
Eh...co te dzieci w sobie mają,że tak sie wstydzą? a do 3go roku życia bedą chciały latać na golasaW dniu wczorajszym próbowaliśmy zobaczyć płeć, niestety maluch podkurczył nózki i musimy poczekać do połówkowych ;(