U mnie też w terminie są rozbieżności najpierw było 29 grudnia a ost na prenatalnych podał 23 grudnia więc prawie tydzień różnicy ciekawa jestem jaki podadzą na połówkowych?U mnie już termin zmieniał się 3 razy zaczynałam z terminem sylwestrowym mam nadzieję, że 27.12 jest jednak ostateczny
reklama
Blaankaa
Fanka BB :)
Ja już w 10 tygodniu słyszałam :-)
Bardzo mnie uspokaja między wizytami:-)
Bardzo mnie uspokaja między wizytami:-)
Właśnie rozważam jego zakup. Ponoć od 16tygodnia można już usłyszeć tętno ale nie wiem ile w tym prawdy
Karolinanas3
Początkująca w BB
Ja wizyte mam na 17.45Ooooo ja tez wizytuje w poniedzialek. Na ktora godz. masz bo ja na 16.15.
Ja termin mam na 13.12.20, w tym samym moj dniu brat ma urodziny byle tylko w święta nie leżeć w szpitalu
Dziewczyny kluje mnie lekko co jakiś czas prawy jajnik,miałyście tak kiedyś? To normalne?
Karolinanas3
Początkująca w BB
Super a to ty będziesz miała bliźniaczki? Ale suuuper gratuluje :*Hejka. Jestem po wizycie z dziewczynkami wszystko wporzadku, ładnie rosną mają już po 250gram z ruchami maluchów się nie myliłam bo lekarz jak mnie badał to mówił, że kopią w głowice
Termin mam na początek grudnia tylko przy bliźniakach pewnie do terminu nie doczekamGratulacje, brawo dziewczynki pięknie rosną
Na kiedy masz termin?
Karolinanas3
Początkująca w BB
A to Twoja pierwsza ciaza?Tak bliźniaczki
Karolinanas3
Początkująca w BB
Moja dobra kolezanka rodzila w domu,super sprawa, wiele osób odradza ale to z powodu nieznajomości tematu i mitów. Jeśli masz dobra położna i dobre wyniki(bo to jest konieczne) to porod w domu jest wspaniałym przeżyciem. wejdź na fb na grupę blekitny porod, tam masz wiele kobiet opowiadających o porodzie domowym,napewno uzyskasz duzo informacji ja sama chcialam rodzic w domu ale mam zle wyniki tarczycy i to byłby problem.Hej co myślicie o porodzie w domu?
reklama
Klaudyna91
Fanka BB :)
Ja bym bardzo chciałaHej co myślicie o porodzie w domu?