Ja też miałam Wit b6 w suplementach a i tak na prenatalnych lekarz zalecił mi magnez z wit b6 żeby lepiej się wchłaniał niestety już nie pamiętam jakie konkretnie tabletki brałamA to b6 zazywasz też w tych suplementach dla kobiet w ciąży? Bo ja mam tam już jakąś dawke b6... No nic dopytam mojej gin w takim razie
reklama
EvilDesiree
Fanka BB :)
Jeszcze przed ciążą brałam taki. To jest 1-2 tabletki na dobę.Macie jakiś sprawdzony magnez czy kupujecie cokolwiek z apteki? Pytam ponieważ znalazłam jakiś w domu ale jak zobaczyłam jakie to dawki to trzeba byloby chyba 6 tabletek jeść a wiadomo w ciąży nie chce eksperymentowac [emoji57] i zastanawiam się jaki kupić.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja wlasnie o nim mowilam tylko ja biore 6 tabletek jegoJeszcze przed ciążą brałam taki. To jest 1-2 tabletki na dobę.Zobacz załącznik 1139931
Klaudyna91
Czemu tak dużo ?Ja wlasnie o nim mowilam tylko ja biore 6 tabletek jego
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mam bardzo duze problemy z potasem. Nawet te 6 tabletek juz teraz mi nie wystarcza i nie wiem co robic dopiero 3 dni temu kroplowke mialam...boje sie ze za niedlugo znowu mi spadnie ciagle jakis stres...Czemu tak dużo ?
Klaudyna91
Kurcze. A w ogóle jak się objawia/czym to grozi ? Bo nigdy nie miałam z tym stycznościMam bardzo duze problemy z potasem. Nawet te 6 tabletek juz teraz mi nie wystarcza i nie wiem co robic dopiero 3 dni temu kroplowke mialam...boje sie ze za niedlugo znowu mi spadnie ciagle jakis stres...
L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie zaczyna sie od skurczy mięśni, kołatania serca, nieregularne bicie serca, duszność, osłabienie, zaburzenia widzenia. Ogolnie ja umiem rozpoznac kiedy juz z potasem cos sie dzieje. U mnie kilkukrotnie poziom spadł do takiego ktory zagrazal mojemu zyciu raz to bylam jedną stroną pod ziemią już...no ale podłączą kroplówke i wszystko wraca do normy, czuje sie jak odrodzona. Nikt nie umie znalezc przyczyny co jest powodem moich spadkówKurcze. A w ogóle jak się objawia/czym to grozi ? Bo nigdy nie miałam z tym styczności
Naprawdę współczuję I dużo zdrówka życzę. Ja biorę wyłącznie wit pragną plus o magnezie lekarz nic nie wspominał chociaż ost też pojawiły się takie kłucia I może warto byłoby włączyć magnez do suplementacji ale nie wiem czy wcześnie poradzić się lekarza a wizyta dopiero 13 lipcaU mnie zaczyna sie od skurczy mięśni, kołatania serca, nieregularne bicie serca, duszność, osłabienie, zaburzenia widzenia. Ogolnie ja umiem rozpoznac kiedy juz z potasem cos sie dzieje. U mnie kilkukrotnie poziom spadł do takiego ktory zagrazal mojemu zyciu raz to bylam jedną stroną pod ziemią już...no ale podłączą kroplówke i wszystko wraca do normy, czuje sie jak odrodzona. Nikt nie umie znalezc przyczyny co jest powodem moich spadków
Dzisiaj U mnie przeszła burza od razu zrobiło się troszkę lżej Dziewczyny miłej soboty życzę
EvilDesiree
A co tutaj tak cicho dzisiaj?
Weekendowy wypoczynek?
Udanego popołudnia i miłej niedzieli dziewczyny [emoji7]
Weekendowy wypoczynek?
Udanego popołudnia i miłej niedzieli dziewczyny [emoji7]
reklama