Pytam bo mi po prenatalnych wyszło podwyższone ryzyko 1:240 w usg wszystko dobrze było dopiero po wynikach z krwi ryzyko wzrosło.W 12 tyg w usg widać bardzo duże nieprawidłowości które w 95% wskazują na ta chorobę.
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Czasem wiek i tryb zycia nie ma nic do tego niestety...wspolczuje koleżance bardzoTak na koniec dnia chciałam Wam tylko napisać żebyście się cieszyły ze zdrowych dzieci ile się da. Koleżanka wróciła z USG i okazało się ze dzidziuś ma zespół Edwardsa. I raczej nie była w grupie ryzyka, przed 30stka, sport I zdrowa dieta, a tu jednak.
Szary wózek dziecięcy wielofunkcyjny Comfort LONEX 3w1
Elegancki, funkcjonalny, nowoczesny wózek dziecięcy wielofunkcyjny Comfort Lonex. Unikalne i nowoczesne wzornictwodadi-shop.pl
Mój nowy-używany powędrował na strych
Fajny! jeszcze nie znam się na wózkach, ale ten wygląda zgrabnie no i ma ładny kolor
Neutralny bo jeszcze nie wiadomo kto tam się ukrywa ....Fajny! jeszcze nie znam się na wózkach, ale ten wygląda zgrabnie no i ma ładny kolor
Neutralny bo jeszcze nie wiadomo kto tam się ukrywa ....
Poprzedni wózek miałam mniejszy.....mała gondola była niestety..
Niestety jeszcze nie Też mam łożysko na przedniej ścianie więc spodziewam się w okolicach 20 tyg że już będąA ruchy już czujecie ? Kurcze ja tak czekałam bo w drugiej ciąży wcześniej ( a z córką w 16 tc czułam ) , ale cóż, raz, że nadwaga, dwa, że łożysko na przedniej ścianie.
L
Lebkuchen_mum
Gość
No wlasnie pusto, co chwila zaglądam ale ciszaWitajcie dziewczyny Dziś postanowiłam troszkę poprasowac i szybko wysiadam a tak w ogóle to kiepsko z moją kondycją.
Również czekam na telefon z wynikami papa powinny już być w przyszłym tygodniu.
Pusto zrobiło się na forum
Ja też miałam przepukline rozworu przełykowego u mnie poszło bardziej w stronę układu oddechowego czyli męczący kaszel, duszności ogólnie przypominało to wszystko astmę do tego zgaga i odbijanie. Mi na to przepisała lekarka controlocNie wierzę.... Też mam przepuklinę rozworu przełykowego, ale podobno niewielka jest, natomiast do tej pory nikt z lekarzy nie skojarzył arytmii z nią... Dzięki Ci wielkie, że dałaś znać, pewnie mam również przez to te straszne arytmie... W dodatku ciąża bardzo je zaostrzyła. Nie będę grudniowa mama, trafiłam tu przez przypadek i akurat Twój post mi się rzucił w oczy, bo mam podobne problemy. Jest em aktualnie na końcówce ciąży i liczę na to, że jak urodze to te arytmie się uspokoją choć trochę.
A lekarze coś zalecili Ci w związku z tą przepuklina i arytmia?
reklama
PannaAdrianna
Fanka BB :)