reklama
martini87
Fanka BB :)
Znalazłam w wiadomości prywatnej link i poprosiłam o akceptację. Czyli teraz muszę poczekać aż mnie dziewczyny zaakceptują tak?Piszcie na priv do dziewczyn. Jest prywatne - inne
Edit. Doczytalam, że tak właśnie jest
Ostatnia edycja:
Nocusia89:)
A chodzisz prywatnie czy na NFZ że nie robi ci usg na każdej wizycie?Jeśli chcesz iść prywatnie to polecałabym 22 tc ew 21tc, będzie lepiej widać, z tego co pamiętam mamy w miarę podobną wagę i na prenatalnych zalecił mi zrobić w 22tc.
Ja już jestem po wizycie i jestem rozczarowana. Nie miałam USG więc nie widziałam bobo, wczoraj mieliśmy straszna ochotę z mężem ale wiedziałam że dzisiaj będę mieć pobieraną cytologię więc się powstrzymaliśmy a dzisiaj okazało się że cytologii też nie pobrała dostałam Isoptin 40 bo mam wysoki puls i mam wziąć dopegyt gdyby skakało mi tętno. Jeśli będzie mi skakać ciśnienie i puls to prawdopodobnie w późniejszym czasie położy mnie na oddział na 3 dni. Kolejną wizytę mam za 3 tygodnie.
Blaankaa
Spokojnie ! Na pewno jest wszystko ok!!!
Udało mi się dodzwonić do lekarki i przyjmie mnie za pol godziny, trzymajcie kciuki...
EvilDesiree
A korzystasz z aplikacji czy przeglądarki?Grudnióweczki, które miały być prywatnym załóżmy że nie istnieje. Tu jest normalne otwarte, a @Rumiankowa założyła inne prywatne i tam trzeba najlepiej wysłać prośbę o dołączenie, bo ja też dostałam link który nie działał. Dopiero jak sama wysłałam prośbę, to mnie dziewczyny zaakceptowały
Madzialena8787
Daj znac jak będziesz coś wiedzieć... trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrzeDziewczyny pojawiło się u mnie plamienie... jestem przerażona. Mysle czy nie jechac od razu do szpital sprawdzic
Nocusia89:)
Będzie dobrze nie denerwuj się na zapas a my oczywiście że będziemy trzymać kciuki za ciebie i maleństwoUdało mi się dodzwonić do lekarki i przyjmie mnie za pol godziny, trzymajcie kciuki...
EvilDesiree
Zaciśnięte [emoji3590]Udało mi się dodzwonić do lekarki i przyjmie mnie za pol godziny, trzymajcie kciuki...
Kkaarroollaa
Rano przez ta pomylke to forum stalo sie prywatne i dlatego nie bylo go widac a to to forum co mialo byc naprawde prywatne stalo sie wszelako dostepne. Administrator ka miala to naprawic i skoro wrocilo to forum a dziewczyny milcza to znaczy ze sa juz w swoim kręguSkąd wiecie że jest forum prywatne?
reklama
silverwomen
Zaciekawiona BB
To dobrze trzymam kciuki. Daj znać jak poszło.Udało mi się dodzwonić do lekarki i przyjmie mnie za pol godziny, trzymajcie kciuki...