WojowniczaNinja
Zaangażowana w BB
Ja jestem mistrzem niewyrośniętych biszkoptówNa pewno wszystko będzie ok
Ja zrobiłam w sobotę - takiego zakalca świat nie widział
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem mistrzem niewyrośniętych biszkoptówNa pewno wszystko będzie ok
Ja zrobiłam w sobotę - takiego zakalca świat nie widział
Ja jestem mistrzem niewyrośniętych biszkoptów
O doczytałam! No to dobre wieści! Wszystko w porządeczku niech tylko pappa potwierdzi i można odetchnąć gratuluję udanej wizyty! Choć szkoda że sama nie mogłaś bąbelka podejrzećJestem dziewczyny po usg. Czekam teraz do genetyka i na pobranie krwi.
Lekarz mnie podusił niemiłosiernie (eh ten mój tłuszczyk) ale badanie trwalo ok. 10 minut. Nie widziałam monitora, nie robił zdjęć. Powiedział tylko, że na chwilę obecną nie ma sie do czego przyczepić.
Ryzyko T21 podstawowe z racji wieku 1:73 (tak jak mi wyszło na stronie fmf), skorygowane po usg do 1:540.
Teraz jeszcze pappa...
Dzisius ma 63,1 mm, NT 2,0 mm, kość nosowa obecna, serducho 164 u/min.
Dzień dobry
@EvilDesiree @Basiola @martini31 @Martini4 trzymam kciuki za spokojne udane wizyty
@Martini4 a w jakie planszówki graliście? Ja to jestem planszówkomaniak uwielbiam!
Gratuluję udanej wizyty [emoji7]miałaś prenatalne na fundusz ,że nie dostałaś zdjęć? z drugiej strony nie rozumiem i tak lekarz robi to dla czego niektórzy nie dają...Jestem dziewczyny po usg. Czekam teraz do genetyka i na pobranie krwi.
Lekarz mnie podusił niemiłosiernie (eh ten mój tłuszczyk) ale badanie trwalo ok. 10 minut. Nie widziałam monitora, nie robił zdjęć. Powiedział tylko, że na chwilę obecną nie ma sie do czego przyczepić.
Ryzyko T21 podstawowe z racji wieku 1:73 (tak jak mi wyszło na stronie fmf), skorygowane po usg do 1:540.
Teraz jeszcze pappa...
@Ragda @niemandin u mnie ostatnio były kotleciki z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów, polecam! Zdjęcie raczej mało Instagramowe, ale może kogoś zachęci
No ale jak można nie pokazać dzidziusia, żeby popatrzeć.. nie rozumiem tego przecież ci lekarze wiedzą jak na to czekamy...Jestem dziewczyny po usg. Czekam teraz do genetyka i na pobranie krwi.
Teraz jeszcze pappa...
Ale raczej nie ma to znaczenia czy na NFZ czy prywatnie , ja miałam NFZ i dostałam zdjęcia, zależy pewnie od lekarza i sprzętu, może nie miał papieru do drukowania w aparacie do usgGratuluję udanej wizyty [emoji7]miałaś prenatalne na fundusz ,że nie dostałaś zdjęć? z drugiej strony nie rozumiem i tak lekarz robi to dla czego niektórzy nie dają...