reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Jak Wy jesteście takie szczupłe to nic dziwnego, ze Was lidl denerwuje. Ja akurat zawsze lubiłam od nich sportowe legginsy - jedyne gdzie S jest idealne 😂😂😂 a normalnie jednak nosze M ;) Mogę się poczuć taka szczupła!

W ogóle ja dziś odbieram wyniki Pappa i jak do tej pory się nie stresowałam tak od rana dziś czuje lekki stresik. Idę sama bo męża i tak nie wpuszcza a nie widzę sensu żeby stał pod klinika. Mam nadzieje, ze nie będzie jakiś nieprawidłowości.

reklama
Jestem dziewczyny po usg. Czekam teraz do genetyka i na pobranie krwi.
Lekarz mnie podusił niemiłosiernie (eh ten mój tłuszczyk) ale badanie trwalo ok. 10 minut. Nie widziałam monitora, nie robił zdjęć. Powiedział tylko, że na chwilę obecną nie ma sie do czego przyczepić.
Ryzyko T21 podstawowe z racji wieku 1:73 (tak jak mi wyszło na stronie fmf), skorygowane po usg do 1:540.
Teraz jeszcze pappa...

Dzisius ma 63,1 mm, NT 2,0 mm, kość nosowa obecna, serducho 164 u/min.
Gratulacje! Super, ze wszystko dobrze. Szkoda, ze bez zdjęć ;(

Dzień dobry dziewczyny 😊 trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj 👍 ja na śniadanie dzisiaj wcinam gofry z truskawkami 😊 a na obiadek zrobię mężowi golonke bo już prosi o nią jakiś czas ale mnie po takich ciężkich rzeczach bardzo mdli więc dla mnie będzie gotowany kalafior 😉
Miłego dnia życzę chociaż pogoda rzeczywiście paskudna
O boziu ale bym gofra zjadła, takiego z owocami mmm 🥰

Jak Wy jesteście takie szczupłe to nic dziwnego, ze Was lidl denerwuje. Ja akurat zawsze lubiłam od nich sportowe legginsy - jedyne gdzie S jest idealne 😂😂😂 a normalnie jednak nosze M ;) Mogę się poczuć taka szczupła!

W ogóle ja dziś odbieram wyniki Pappa i jak do tej pory się nie stresowałam tak od rana dziś czuje lekki stresik. Idę sama bo męża i tak nie wpuszcza a nie widzę sensu żeby stał pod klinika. Mam nadzieje, ze nie będzie jakiś nieprawidłowości.

Na pewno wszystko będzie ok 🙂

Ja właśnie robię ciasto truskawkowe [emoji3059] bo już nie wiedziałam co Z Nimi robić xd

Ja zrobiłam w sobotę - takiego zakalca świat nie widział 😂

Jeny, mi się dzisiaj śniło że noszę w brzuszku dziewczynke i teraz się zastanawiam czy to będzie na odwrót, jak przeważnie w snach jest czy jednak sobie wyśnie 😅🙈
Ja wczoraj robiłam zapiekanke ziemniaczaną na obiad i jeszcze na dzisiaj mi zostało 😊

Załączniki

• received_2202814939971983.jpeg
    received_2202814939971983.jpeg
    252,1 KB · Wyświetleń: 60
  • received_444254656308876.jpeg
    received_444254656308876.jpeg
    534,4 KB · Wyświetleń: 64
Jestem dziewczyny po usg. Czekam teraz do genetyka i na pobranie krwi.
Lekarz mnie podusił niemiłosiernie (eh ten mój tłuszczyk) ale badanie trwalo ok. 10 minut. Nie widziałam monitora, nie robił zdjęć. Powiedział tylko, że na chwilę obecną nie ma sie do czego przyczepić.
Ryzyko T21 podstawowe z racji wieku 1:73 (tak jak mi wyszło na stronie fmf), skorygowane po usg do 1:540.
Teraz jeszcze pappa...

Dzisius ma 63,1 mm, NT 2,0 mm, kość nosowa obecna, serducho 164 u/min.
Gratuluję zdrowego dzdiusia 🥰

reklama
Do góry