reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

@Tygielek
@Małka

Przed chwilą tak puknelam stopa o lydke I poczułam że mnie boli, pomacalam I boli jak przy siniaku. Może faktycznie tam jakiś zakrzep.
Przy dotyku też mnie bolało. Niech Ci zrobią Doppler to będziesz spokojniejsza. Najważniejsze że dostajesz już heparyne. U mnie po zastrzykach zakrzep się rozpuścil.

reklama
Odgrzalam pizze z wczoraj i zjadlam z 30 minut temu...od 5 minut już kołatania serca...no na bank cos tu nie gra. Narzeczony zadzwoni pozniej do laboratorium zapytac sie czy robia badania na glukoze prywatnie i jaki jest koszt...
Sprobuje wprowadzic diete z niskim indeksem glikemicznym, bez smazonego i cukru. Do konca dnia lekkie posilki zobacze czy sie powtorzy wtedy...

A ja trochę inne pytanie mam, niekoniecznie do pierworódek - macie do polecenia jakieś łóżka piętrowe? Najchętniej 3osobowe od razu, żeby przy kolejnym nie trzeba było wymieniać [emoji23] póki dzieciaki małe chciałabym, żeby miały wspólną sypialnię [emoji6] tylko na start zdemontowałabym drabinkę, bo moja młoda to mały szaleniec, od razu by się próbowała wspinać [emoji28]
My kupiliśmy właśnie używane z olx , mój M jest stolarzem ,ale że teraz każdy wolny czas po pracy siedzi na budowie ,to nie robił łózka.
A jeśli chodzi o fajna stronę to zerknij na ten link[emoji6]

Rany ale mała wariuje mi w brzuszku 😂 obudzila sie chyba bo jem sniadanie 😅 czuje ją najmocniej od kiedy poczulam pierwszy raz. Wiadomo nie są to nie wiadomo jakie kopniaki czy doznania 😂ale niesamowite to jest. Nie wiem czy tylko mnie tak to ekscytuje ale no szok jakie to niesamowite uczucie😂 wlasnie i dzis wkraczamy w 16 tydzien 🥰 co za wspaniale rozpoczecie dnia...nie wiem ale ja az lzy w oczach mam 😂😂😂
Jeej tez bym juz chciała 🙈 a ja pewnie będę czekać jeszcze miesiąc 😥

Dzień dobry wszystkim Mamom :) jadę właśnie do dentysty, mam stracha jak jasna cholera bo znowu powróciły mdłości do tego jeszcze jakaś taka nadwrażliwość mam w buzi. Boje się że się tam 🤮 Jutro wizyta u ginekologa, może uda mi się podejrzeć maleństwo :)
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dziewczyny dzisiaj ✊ życzę wszystkim miłego, spokojnego dnia 🌞

Dzięki za odpowiedź,spróbuje czy u mnie też się sprawdzą :)

U mnie było tak, że teściowie co chwilę proponowali jakieś imię które im się podoba, pytali co chwilę czy już zdecydowaliśmy i jakie wybraliśmy. Gdy powiedzieliśmy imię które nam się podoba ,skutecznie obrzydzali do tego stopnia,że sama z niego zrezygnowałam. Teraz na to nie pozwolę a o imieniu dowiedzą się jak sie urodzi.

Powodzenia na jutrzejszych wizytach @Basiola i @EvilDesiree. ,nie wiem czy ktoś jeszcze będzie miał tą przyjemność :)
Ja :)

Ja po zastrzyku.. glowa nadal boli więc spróbuje usnąć.

Za wizytujace kciuki :) o której macie wizyty ?
18 więc cały długi dzień przede mną 😉

Rany ale mała wariuje mi w brzuszku 😂 obudzila sie chyba bo jem sniadanie 😅 czuje ją najmocniej od kiedy poczulam pierwszy raz. Wiadomo nie są to nie wiadomo jakie kopniaki czy doznania 😂ale niesamowite to jest. Nie wiem czy tylko mnie tak to ekscytuje ale no szok jakie to niesamowite uczucie😂 wlasnie i dzis wkraczamy w 16 tydzien 🥰 co za wspaniale rozpoczecie dnia...nie wiem ale ja az lzy w oczach mam 😂😂😂
Myślę, że każda która już czuje ruchy jest tym podekscytowana 😀 tylko, że mało z nas te ruchy już czuje. Ja czułam tylko kilka razy i to przez krótką chwileczkę więc tak naprawdę nadal czekam za regularnymi ruchami ze strony bobaska i doczekać się nie mogę 😁🥰 PS. czasem się zastanawiam czy to co czułam to nie były urojenia skoro te ruchy nie są regularne 😂

Hey kobietki 😉 życzę udanych wizyt i koniecznie prosimy o relacje 😁
Ja już tez nie wiem co na te śniadania wymyślać 🤷🏼‍♀️
Ostatnio pisałam, ze śniła mi się córcia a dziś ze urodziłam i woziłam w wózku dzidzie i ktoś się mnie pyta czy chłopczyk czy dziewczynka a ja w szoku, ze w sumie nie wiem i zobaczyłam a tam siusior 😂 hahhaa no i cóż teraz znów szanse 50% na 50% 😁😂😜 ahhh te sny hehe

reklama
My w środę chcemy wyjechac na kilka dni nad jeziorko i muszę do tego czasu kupić sobie jakiś strój kąpielowy. Wcale mnie to nie cieszy, że muszę latać po sklepach. Nie lubię kupować strojów kapielowych. Do tego chcialabym, żeby nie kosztował milionów monet bo to tylko na ten jeden sezon.

Do góry