reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

@Akuku, rany jak to dobrze że posłuchałaś intuicji i pojechałaś do tego szpitala ❤️ Pewnie strzelą Ci jakąś kurację i będzie wszystko ok :)

@martini31, ja mam tę poduszkę ciążową, ale i tak śpię na niej z przygniecionym brzuchem, nie umiem inaczej 🤦‍♀️ I ciągle jest mi niewygodnie, chyba ją wymienię na zwykłą prostą albo w kształcie U.

Ja dzisiaj nie robię nic na obiad, daję się mężowi wykazać 😁 Mam za to dwa egzaminy, więc dzień rozwalony, bo jeden o 12 a drugi o 16.

Czy któraś z Was myślała o sesji ciążowej? :) Wyskakują mi na fb takie piękne zdjęcia i zaczęłam się zastanawiać. Chociaż nie cierpię siebie na zdjęciach, więc nie wiem czy umiałabym nawet zapozować 😂

reklama
Mnie jak się obudziłam na brzuchu to też trochę bolał, ale na szczęście już mam rogala, który mnie pilnuje [emoji1787]

Ale z tego co kojarzę to @martini31 ma najstarszą ciążę z nas, więc pewnie dzieciątko dało jej do wiwatu, że mu ciasno [emoji16]
I wybudziło.
@martini31 już pokazuje swoje rządzę w brzuchu [emoji1787][emoji873]
Ja tez mam poduszke ciazowa ale i tak inaczej nie usne 😂 cale zycie na brzuchu...jak tu sie odzwyczaic. Choc od jakiegos czasu budze sie nagle na plecach

@Akuku, rany jak to dobrze że posłuchałaś intuicji i pojechałaś do tego szpitala ❤️ Pewnie strzelą Ci jakąś kurację i będzie wszystko ok :)

@martini31, ja mam tę poduszkę ciążową, ale i tak śpię na niej z przygniecionym brzuchem, nie umiem inaczej 🤦‍♀️ I ciągle jest mi niewygodnie, chyba ją wymienię na zwykłą prostą albo w kształcie U.

Ja dzisiaj nie robię nic na obiad, daję się mężowi wykazać 😁 Mam za to dwa egzaminy, więc dzień rozwalony, bo jeden o 12 a drugi o 16.

Czy któraś z Was myślała o sesji ciążowej? :) Wyskakują mi na fb takie piękne zdjęcia i zaczęłam się zastanawiać. Chociaż nie cierpię siebie na zdjęciach, więc nie wiem czy umiałabym nawet zapozować 😂
Tak my chcemy sesje ciążowa jednak to pamiątka na całe życie potem sesje już malenstwo tylko ma 😜😂 ale wiadomo nie każdy lubi 😉tylko sesje to dopiero koło 30 tc ☺️

Tak to prawda dobrze że jestem szpitalu.
Przywracanie z boku na bok w nocy mnie budziło.. tzn bol w klatce piersiowej. Wczoraj w nocy mialam sam ucisk bez bólu.. No ale wczoraj cały dzień mnie kleiło przy każdym ruchu.. Dzis już nie

Co do sesji. To ustawia Cię :) ja nie byłam bo w 1 i 2 ciąży nie było to popularne A w kolejnych ciazach moj brzuch nie podobał mi się.. także jestem bez sesji.
Teraz też nie zrobię.

Tak my chcemy sesje ciążowa jednak to pamiątka na całe życie potem sesje już malenstwo tylko ma 😜😂 ale wiadomo nie każdy lubi 😉tylko sesje to dopiero koło 30 tc ☺️

Właśnie u nas w mieście jest kilka dziewczyn, które robią, ceny zaporowe 🙈 Ale umawiają od 27 tc, może odłożę do tego czasu trochę grosza 😂 Noworodkową robimy na pewno :)

Ja tez właśnie z tej C nie jestem zadowolona :/ leży i nie używam jej chyba wolałabym I tylko pod nogi bo ja nie umiem spać na innej poduszce niż swojej i jeszcze w nocy kręcę się z boku na bok 🤦🏼‍♀️ Ale ja paragon wszystko wyrzuciłam wiec jedynie mogłabym ja komuś sprzedać albo zostawię do karmienia piersią.

Tak to prawda dobrze że jestem szpitalu.
Przywracanie z boku na bok w nocy mnie budziło.. tzn bol w klatce piersiowej. Wczoraj w nocy mialam sam ucisk bez bólu.. No ale wczoraj cały dzień mnie kleiło przy każdym ruchu.. Dzis już nie

Co do sesji. To ustawia Cię :) ja nie byłam bo w 1 i 2 ciąży nie było to popularne A w kolejnych ciazach moj brzuch nie podobał mi się.. także jestem bez sesji.
Teraz też nie zrobię.

Właśnie poczekam, jak będę wyglądać 🙈 Bo dla mnie potem żadna przyjemność patrzeć na zdjęcia, na których będę opuchnięta i ogólnie bleee 😕

Ja noworodkową zrobię na pewno :-) A ciążowa to jeszcze przemyśle ale jestem chyba na tak też, jednak to pamiątka na całe życie:-) A co tam że będę wyglądać jak wieloryb [emoji16]
Właśnie u nas w mieście jest kilka dziewczyn, które robią, ceny zaporowe [emoji85] Ale umawiają od 27 tc, może odłożę do tego czasu trochę grosza [emoji23] Noworodkową robimy na pewno :)

reklama
Ja tez właśnie z tej C nie jestem zadowolona :/ leży i nie używam jej chyba wolałabym I tylko pod nogi bo ja nie umiem spać na innej poduszce niż swojej i jeszcze w nocy kręcę się z boku na bok 🤦🏼‍♀️ Ale ja paragon wszystko wyrzuciłam wiec jedynie mogłabym ja komuś sprzedać albo zostawię do karmienia piersią.

Dokładnie. Moja mega wygodna, ale jak ktoś jest w stanie przespać w jednej pozycji całą noc. Ja nie potrafię 🙈 A obracanie się z nią to porażka 🤦‍♀️ Zostawię młodej do łóżeczka czy właśnie do karmienia na później :)

Do góry