Karanga
Fanka BB :)
Gratuluję zdrowego bobaska jeśli chodzi o podejście do płci, to jeśli się wcześniej na coś nastawiałas to teraz trochę dłużej zajmie Ci akceptacja drugiej opcji. Ale Twoja reakcja jest absolutnie normalna i daj sobie czas po prostu jak już się z tym pogodzisz to sama zaczniesz dostrzegać mnóstwo plusów takiej a nie innej sytuacji no i zawsze jest jeszcze ten promil szansy że jednak to były jajka a nie pipka haha tak czy siak polecam włączyć akceptację płci która wskazał lekarz i cieszyć się zdrowym bobaskiem!Witam wszystkich.
Wczoraj miałam wizytę, dziś zaczęłam 17tc . Dziecko ma 10,5cm serduszko biło 145/min iiiii poznałam płeć, bedzie dziewczynka. Córka bardzo się cieszy bo chciała małą siostrzyczkę, mąż też się cieszy i najważniejsze że jest zdrowe.
Jednak ja liczyłam na syna, cały wczorajszy dzień aż do dziś byłam lekko zasmucona, załamana. Mam rocznego chrześniaka i kiedy planowaliśmy dziecko to ja nastawiłam się na chłopca. Mam nadzieję że zaakceptuje że będzie to dziewczynka, czy któraś z was miała lub ma takie odczucia? nke wiem co myśleć czy to hormony?