reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Matko oooo no będę musiała iść kupić 😅😅 u nas szef który prowadzi warzywniak ma wszystkie warzywa i owoce że swojego ogródka i sadu 😋😋 wszystko świeże i pyszne 😋 dzisaj pójdę po ta fasolkę i zrobię sobie na bułce tartej na kolację 😅
Ja czekam już z niecierpliwością aż na działce będę mieć fasolkę do zbioru i pomidorki, ogórki ooo i cukinię 😋 nie wiem czemu ale zawsze marchewka, pietruszka, seler jakieś takie marne wychodza, bardzo małe a ziemia zyzna, kompostowania i w ogóle 🤷

U mnie przyziernosc karkowa miała 2 tak średnio bo bobo się ruszało i nie pozwalało dokładnie zmierzyć raz pokazywało mniej raz troszkę więcej

Jestem tego samego zdania, kiedyś oglądałam A teraz przewijam bo jak patrzę na ilość mówię o nie .
A mnie ostatnio wkurza mamaginekolog. Na story opowiada często tyle niepotrzebnych głupot, ze nigdy nie trafię na nic konkretnego, bo tylko przełączam kolejne jej wypowiedzi.. wiem, ze to jej profil prywatny dla tego gada sobie co chce, ale kiedyś mówiła więcej właśnie o rzeczach związanych z ginekologia, z ciąża. Tak mi się wydaje.

Ja dzis gotuje strogonow 😍 nie jadłam wieki...i to naprawde kilka dobrych lat. Moja mama robila 2 dni temu i mi smaka narobila 😅 jade jeszcze wyslac teraz kartke z pieniążkiem dla braciszka bo ma komunie za tydzien a mnie niestety nie bedzie 😔

A mnie ostatnio wkurza mamaginekolog. Na story opowiada często tyle niepotrzebnych głupot, ze nigdy nie trafię na nic konkretnego, bo tylko przełączam kolejne jej wypowiedzi.. wiem, ze to jej profil prywatny dla tego gada sobie co chce, ale kiedyś mówiła więcej właśnie o rzeczach związanych z ginekologia, z ciąża. Tak mi się wydaje.
Wejdź na jej 2 profil na insta właśnie tylko zdrowotny ja już tez czasem to przewijam bo albo codziennie o jedzeniu albo o polityce 😜

reklama
Ja dzis gotuje strogonow 😍 nie jadłam wieki...i to naprawde kilka dobrych lat. Moja mama robila 2 dni temu i mi smaka narobila 😅 jade jeszcze wyslac teraz kartke z pieniążkiem dla braciszka bo ma komunie za tydzien a mnie niestety nie bedzie 😔
Mi zawsze się myli bogracz z ostrogonowem 😅Na jedno i drugie zawsze jeżdżę do babci bo robi najlepsze, tak samo jak bigos 😋 w ogóle babcia dużo ma przepisów z kuchni węgierskiej i lubi wszystko zrobić tak na pikantnie/ ostro czyli tak jak lubię

Do góry