reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

O to ja na podobnej wysokości to coś czuje ale w żadnym wypadku nie są to delikatne muśnięcia skrzydełek motyla 😂 bardziej takie przesuwanie i dokładnie to uczucie pamiętam z poprzedniej ciąży chociaz już bardziej zaawansowanej i myślałam, że pewnie to nie to. Ale może jednak to dzidzia 😀🥰 fajnie by było 😁 Od dwóch dni tak czuje jak siedzę albo jestem w pozycji półleżącej.
Ja mam tak samo ❤️
Dziewczyny a ja z innej parafii... korzystacie może z jakiś innych grup? Albo fb , Instagram, itp?
Mam na fb grudniowe mamy i ciąża pytania i odpowiedzi :) na instagramie ogladam zaufaj położnej i codziennedoswiadczenia. To drugie super super :)
Musimy uzbroić się w cierpliwość dziewczyny , niestety mamy tylko jedną Adminkę, która ma dużo na głowie zapewne ;) Forum miało być założone już we wtorek, wczoraj się przypomniałam, zobaczymy.

Ja też jestem na tej grupie na fb i a jeszcze jednej i wiecie co, kobity to są jednak czasem wredne, tyle jadu co tam się wylewa to szok 🙈 I to wiecie, publicznie. Prędzej spodziewałabym się tego tutaj, gdzie każdy jest trochę bardziej anonimowy, ale nie - tam nie można o nic zapytać, bo zaraz grono MADEK (sorry, uwielbiam to określenie) robi awanturę i są naprawdę niemiłe... Żal czytać czasem 🙄

Ja dziś jadę na ploty do swojej pracy i chyba tyle. Muszę się poza tym uczyć, jutro i w niedzielę znowu egzaminy 😭 Czuje się ok, zaczęła mi chyba powoli rosnąć waga, co dzień jestem o 0,1 kg cięższa 😁

Miłego dnia Babeczki!
Jezu tez to widze... Tak jadą tam po sobie. Ogólnie w szoku czasem jestem..

reklama
Tylko trzeba pamiętać, że faktor w filtrze aktywny jest +-2h więc jeśli posmarujemy się tylko rano, to średnio nam coś da :-)
Dobry [emoji882]
Powiem Wam, ze ciagle się smaruje filtrem milion uva uvb, a i tak to nic nie daje. Wczoraj spaliłam sobie uda i ledwo spałam. Uważajcie na słońce, bo skóra w ciąży jakaś podatniejsza [emoji33][emoji37]

Tak jak piszecie dziewczyny na fejsbukowych grupach jest sttasznie dużo jadu... A niektóre mamy to poprostu najmądrzejsze, strach o coś zapytać. Klimat tutaj jest nie do porównania, dzielimy się wiedzą i doradzamy sobie a tam za większość pytan byłabym zgnojona ze jak to nie wiem czegoś albo coś robię w inny sposób niż te matki.... 😂😂

Miłego dnia i samych dobrych wyników!

reklama
Do góry