reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
@Piernik98 @Oliwia97🌼 trzymam kciuki za egzaminy! @Jsawww i za egzamin meza tez! 😉✊✊✊

No i oczywiscie kciuki za wizytujace dzis! Prosze o same super dobre wiesci!!! 😘😘😘

Ja za chwile jade do szpitala na jakas wizyte i nie mam pojecia czy tylko mi tam beda gadac czy zrobia jakies badanie 🤷 Cos w zwiazku z tym ryzykiem stanu przedrzucawkowego, ale nic mi babeczka wiecej nie powiedziala. Moze mi chociaz dadza termin polowkowego.

Co do grup ja jestem tylko na tej 😉

@Jsawww jestem jeszcze na grupie facebookowej Grudniowe mamy 2020 ale zaglądam tam sporadycznie. Zupełnie inny klimat.
Niedawno zapisałam się też do grupy dla dziewczyn z cukrzycą ciążową i z doświadczenia dziewczyn będących na niej zamierzam korzystać jak najczęściej 🙂

Ostatnia edycja:
Witaj w klubie ja jestem gruba i nie przesadzam ważne 92kg tez we wszystkim wyglądam jak kupa i tak się czuje od samego początku...
To ja tez zawitam do waszego klubu bo tez dupsko i udziska ogromne moja waga 80kg tak wiec tez
Witaj w klubie ja jestem gruba i nie przesadzam ważne 92kg tez we wszystkim wyglądam jak kupa i tak się czuje od samego początku...
Dziewczyny a ja z innej parafii... korzystacie może z jakiś innych grup? Albo fb , Instagram, itp?
Hej😀ja korzystam tylko z tej grupy. Jak narazie to mi to w 100% starcza. Pewnie jak bedzie zamknieta a ja wiem ze do zamknietej sie nie zalapie to wtedy zaczne szukac czegos innego bo tutaj pewnie bedzie malo wpisow i bedzie mi tego brakowac 😥

Cześć mam do nadrobienia prawie 100 stron 😂 więc chyba nie dam rady. Wczoraj byłam na prenatalnych i wszystko z dzieckiem dobrze 😀. Ma 5,5 cm, tętno 155 i lekarz stwierdził że chyba dziewczynka 🙂 mąż niestety nie mógł wejść ale lekarz nagral całe nasze badanie 🙂 nie robiłam dodatkowych badań bo stwierdziłam że skoro na USG wyszło wszystko dobrze to nie będę się denerwować 😋 idę za tydzień do innego lekarza potwierdzić wszystkie dane 😀 Powodzenia na dzisiejszych wizytach

Załączniki

• IMG_20200619_083337.jpg
    IMG_20200619_083337.jpg
    173,2 KB · Wyświetleń: 57
I co tam z tym prywatnym forum ? Idziemy?[emoji4][emoji123]

Musimy uzbroić się w cierpliwość dziewczyny , niestety mamy tylko jedną Adminkę, która ma dużo na głowie zapewne ;) Forum miało być założone już we wtorek, wczoraj się przypomniałam, zobaczymy.

@Jsawww jestem jeszcze na grupie facebookowej Grudniowe mamy 2020 ale zaglądam tam sporadycznie. Zupełnie inny klimat.
Niedawno zapisałam się też do grupy dla dziewczyn z cukrzycą ciążową i z doświadczenia dziewczyn będącej na niej zamierzam korzystać jak najczęściej 🙂

Ja też jestem na tej grupie na fb i na jeszcze jednej i wiecie co, kobity to są jednak czasem wredne, tyle jadu co tam się wylewa to szok 🙈 I to wiecie, publicznie. Prędzej spodziewałabym się tego tutaj, gdzie każdy jest trochę bardziej anonimowy, ale nie - tam nie można o nic zapytać, bo zaraz grono MADEK (sorry, uwielbiam to określenie) robi awanturę i są naprawdę niemiłe... Żal czytać czasem 🙄 I strach o coś zapytać 🙈

Ja dziś jadę na ploty do swojej pracy i chyba tyle. Muszę się poza tym uczyć, jutro i w niedzielę znowu egzaminy 😭 Czuje się ok, zaczęła mi chyba powoli rosnąć waga, co dzień jestem o 0,1 kg cięższa 😁

Miłego dnia Babeczki!

Ostatnia edycja:
reklama
Gratulacje zdrowej dziewczynki [emoji169][emoji173]
Cześć mam do nadrobienia prawie 100 stron [emoji23] więc chyba nie dam rady. Wczoraj byłam na prenatalnych i wszystko z dzieckiem dobrze [emoji3]. Ma 5,5 cm, tętno 155 i lekarz stwierdził że chyba dziewczynka [emoji846] mąż niestety nie mógł wejść ale lekarz nagral całe nasze badanie [emoji846] nie robiłam dodatkowych badań bo stwierdziłam że skoro na USG wyszło wszystko dobrze to nie będę się denerwować [emoji39] idę za tydzień do innego lekarza potwierdzić wszystkie dane [emoji3] Powodzenia na dzisiejszych wizytach

Do góry