reklama
Martusia1992
Fanka BB :)
Lekarz chyba miał z 30 lat nie więcej, nie za bardzo wylewnySuper [emoji3590] bardzo się cieszę [emoji4]
A lekarz spoko?
@Piernik98 @Oliwia97🌼 trzymam kciuki za egzaminy! @Jsawww i za egzamin meza tez!
No i oczywiscie kciuki za wizytujace dzis! Prosze o same super dobre wiesci!!!
Ja za chwile jade do szpitala na jakas wizyte i nie mam pojecia czy tylko mi tam beda gadac czy zrobia jakies badanie Cos w zwiazku z tym ryzykiem stanu przedrzucawkowego, ale nic mi babeczka wiecej nie powiedziala. Moze mi chociaz dadza termin polowkowego.
Co do grup ja jestem tylko na tej
No i oczywiscie kciuki za wizytujace dzis! Prosze o same super dobre wiesci!!!
Ja za chwile jade do szpitala na jakas wizyte i nie mam pojecia czy tylko mi tam beda gadac czy zrobia jakies badanie Cos w zwiazku z tym ryzykiem stanu przedrzucawkowego, ale nic mi babeczka wiecej nie powiedziala. Moze mi chociaz dadza termin polowkowego.
Co do grup ja jestem tylko na tej
PannaAdrianna
Kkaarroollaa
To ja tez zawitam do waszego klubu bo tez dupsko i udziska ogromne moja waga 80kg tak wiec tezWitaj w klubie ja jestem gruba i nie przesadzam ważne 92kg tez we wszystkim wyglądam jak kupa i tak się czuje od samego początku...
Witaj w klubie ja jestem gruba i nie przesadzam ważne 92kg tez we wszystkim wyglądam jak kupa i tak się czuje od samego początku...
Witaj w klubie ja jestem gruba i nie przesadzam ważne 92kg tez we wszystkim wyglądam jak kupa i tak się czuje od samego początku...
Hejja korzystam tylko z tej grupy. Jak narazie to mi to w 100% starcza. Pewnie jak bedzie zamknieta a ja wiem ze do zamknietej sie nie zalapie to wtedy zaczne szukac czegos innego bo tutaj pewnie bedzie malo wpisow i bedzie mi tego brakowacDziewczyny a ja z innej parafii... korzystacie może z jakiś innych grup? Albo fb , Instagram, itp?
Cześć mam do nadrobienia prawie 100 stron więc chyba nie dam rady. Wczoraj byłam na prenatalnych i wszystko z dzieckiem dobrze . Ma 5,5 cm, tętno 155 i lekarz stwierdził że chyba dziewczynka mąż niestety nie mógł wejść ale lekarz nagral całe nasze badanie nie robiłam dodatkowych badań bo stwierdziłam że skoro na USG wyszło wszystko dobrze to nie będę się denerwować idę za tydzień do innego lekarza potwierdzić wszystkie dane Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Załączniki
Precelka25
Ja już na nogach, o 9 do lekarza. Straszne ulewy u nas są całą noc padało i dalej leje.
Powodzenia na egzaminach i na wizytach
Powodzenia na egzaminach i na wizytach
niemandin
I co tam z tym prywatnym forum ? Idziemy?[emoji4][emoji123]
Musimy uzbroić się w cierpliwość dziewczyny , niestety mamy tylko jedną Adminkę, która ma dużo na głowie zapewne Forum miało być założone już we wtorek, wczoraj się przypomniałam, zobaczymy.
@Jsawww jestem jeszcze na grupie facebookowej Grudniowe mamy 2020 ale zaglądam tam sporadycznie. Zupełnie inny klimat.
Niedawno zapisałam się też do grupy dla dziewczyn z cukrzycą ciążową i z doświadczenia dziewczyn będącej na niej zamierzam korzystać jak najczęściej
Ja też jestem na tej grupie na fb i na jeszcze jednej i wiecie co, kobity to są jednak czasem wredne, tyle jadu co tam się wylewa to szok I to wiecie, publicznie. Prędzej spodziewałabym się tego tutaj, gdzie każdy jest trochę bardziej anonimowy, ale nie - tam nie można o nic zapytać, bo zaraz grono MADEK (sorry, uwielbiam to określenie) robi awanturę i są naprawdę niemiłe... Żal czytać czasem I strach o coś zapytać
Ja dziś jadę na ploty do swojej pracy i chyba tyle. Muszę się poza tym uczyć, jutro i w niedzielę znowu egzaminy Czuje się ok, zaczęła mi chyba powoli rosnąć waga, co dzień jestem o 0,1 kg cięższa
Miłego dnia Babeczki!
Ostatnia edycja:
Blaankaa
Ja na razie tylko nasz forum :-)
Dziewczyny a ja z innej parafii... korzystacie może z jakiś innych grup? Albo fb , Instagram, itp?
reklama
Blaankaa
Gratulacje zdrowej dziewczynki [emoji169][emoji173]
Cześć mam do nadrobienia prawie 100 stron [emoji23] więc chyba nie dam rady. Wczoraj byłam na prenatalnych i wszystko z dzieckiem dobrze [emoji3]. Ma 5,5 cm, tętno 155 i lekarz stwierdził że chyba dziewczynka [emoji846] mąż niestety nie mógł wejść ale lekarz nagral całe nasze badanie [emoji846] nie robiłam dodatkowych badań bo stwierdziłam że skoro na USG wyszło wszystko dobrze to nie będę się denerwować [emoji39] idę za tydzień do innego lekarza potwierdzić wszystkie dane [emoji3] Powodzenia na dzisiejszych wizytach