Ja już się nastawiłam na chicco next to me, bo nie chce mi się wstawać w nocy, a tez nie chce spać z dzieckiem.Czy planujecie odrazu lozka czy moze przyatawki
reklama
Asia Kasia
Fanka BB :)
Laski u nas znowu burza i tu na osiedlu walnęło porządnie dwa razy aż blok się zatrząsł...
Ja chce na pewno przystawkę. Znalazłam ostatnio taka która później można przerobić na pełnoprawne łóżeczko i chyba się na coś takiego zdecydujemyCzy planujecie odrazu lozka czy moze przyatawki
Załączniki
W całej pl okropne burze. Ja właśnie na Mazurach to nocami ogromne. Ale dobrze się spiLaski u nas znowu burza i tu na osiedlu walnęło porządnie dwa razy aż blok się zatrząsł...
Wyślesz link? Bo mi zdjęcie coś się nie otwieraJa chce na pewno przystawkę. Znalazłam ostatnio taka która później można przerobić na pełnoprawne łóżeczko i chyba się na coś takiego zdecydujemy
Blaankaa
W ta stronę chyba ciężko xd bo u dziewczynki to może coś urosnąć A u chłopca chyba nie odpadnie [emoji16]
Ciekawe czy mój chłopak zamieni się w dziewczynkę... nie narzekał bym na taką informacje[emoji23] aczkolwiek juz jakoś się pogodzilam z tym że prawdopodobnie będzie drugi chopak
L
Lebkuchen_mum
Gość
Dzis z OM 14+3 z tym ze lozysko na tylnej scianie i jestem dość szczupła i drobna. To podobno ma wplyw ze wczesniej sie czuje.Piernik, w którym jesteś tygodniu? Ja prócz przelewania w brzuchu to nic nie czuje
I powodzenia na obronie! A jaki kierunek jeśli można spytać?
A kierunek pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna
PannaAdrianna
Hej dziewczyny,
Moja siostra wróciła z Zakopca i wczoraj zjadłam u niej podgrzanego na grillu elektrycznym oscypka[emoji54]A później mnie olsnilo, że jest z sera niepasteryzowanego [emoji33]
Teraz się boję tej listeriozy [emoji26]
Nie stresuj się, poddany obróbce cieplnej można jeść.
niemandin
U nas burze wszędzie dookoła, a moją miejscowość z każdej strony omijają Może to i lepiej, zawsze się raczej bałam burzy, bo mieszkamy dość wysoko i lubiło nam walnąć gdzieś koło domu :/
Byłam dzisiaj na rzęsach (lifting), brwi zrobione, jakieś maseczki, cuda wianki i normalnie zamiast czuć się wypoczęta, to padam na twarz Ale pomyłam jeszcze okna i odkurzyłam, na szczęście obiad był z wczoraj. Chodzi mi jeszcze po głowie ciasto, ale chyba upiekę jutro na weekend Dzisiaj już chyba tylko nauka mnie czeka
Byłam dzisiaj na rzęsach (lifting), brwi zrobione, jakieś maseczki, cuda wianki i normalnie zamiast czuć się wypoczęta, to padam na twarz Ale pomyłam jeszcze okna i odkurzyłam, na szczęście obiad był z wczoraj. Chodzi mi jeszcze po głowie ciasto, ale chyba upiekę jutro na weekend Dzisiaj już chyba tylko nauka mnie czeka
Martusia1992
Powiem ci że nawet bez stresu, bo dzień wcześniej mialam USG w poradni i już tam miałam wstępne wyniki trisomii. Że jest bardzo małe ryzyko i że nosek jest piękny, także szłam na luzie na prenatalne. Zajęło mi to godzinę lacznie. Pobrali krew do badań i za tydzień wyniki. Mają dzwonić i umawiać się na kolejne USG około 20 tyg. Jeżeli wyniki krwi wyjdą źle to będą dzwonić i będę musiala przyjechaćI jak? Już jesteś po prenatalnych?
Jak było?
reklama
niemandin
W ta stronę chyba ciężko xd bo u dziewczynki to może coś urosnąć A u chłopca chyba nie odpadnie [emoji16]
Och, oby mojej nic nie wyrosło Chociaż staramy się jeszcze nie nakręcać to, że będzie dziewczynka, żeby dużego szoku nie przeżyć w razie czego
Dzis z OM 14+3 z tym ze lozysko na tylnej scianie i jestem dość szczupła i drobna. To podobno ma wplyw ze wczesniej sie czuje.
A kierunek pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna
Kurczę, ja też coś chyba czuję i tak się zastanawiam czy to możliwe, czy sobie wmawiam