karpatka87
Fanka BB :)
Książka fajna,film zaczęłam ogladac
Książkę czytałam, daj znać jak film
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Książka fajna,film zaczęłam ogladac
Mi "sklepik z marzeniami" też średnio przypadł do gustu, pamiętam że się trochę męczyłam przy tej książce. Może spróbuj "Rose Madder"?Dlatego mówię, że nie wszystko dla każdego ja przeczytałam "sklepik z marzeniami" I niestety nie dla mnie. Można trafiłam na zła książkę?! Moje kumpela też przeczytała prawie wszystkie, a co więcej, większość ma w domu, więc wierzę, że można go kochać
A kladziecie na nią swoją poduszkę ? Bo ja kurczę uwielbiam taka pościelowa a ta tak średnio do mnie przemawia i tez narazie leży w schowku
Hahahaha no właśnie ze swoją znów za wysoko i nie wiem co robićJa próbowałam spać ze swoją poduszką dodatkowo, ale rano znalazłam ją na drugim końcu sypialni, nie potrafię tego wytłumaczyć
Mi "sklepik z marzeniami" też średnio przypadł do gustu, pamiętam że się trochę męczyłam przy tej książce. Może spróbuj "Rose Madder"?
Super kobieta wszystko wytłumaczyła i opowiedziała jakie badania mogę wykonać. Zdecydowałam się na amnipunkcje ponieważ w przypadku innych testów gdyby wynik wyszedł nieprawidłowy i tak musiałaby ją zrobić. Więc aby oszczędzić sobie nerwów w oczekiwaniu na wynik kolejnych badań stwierdziłam, że od razu zrobię to przynajmniej będę miała 100% pewności.I jak kochana ?
Ok dziekuje bardzo, nie spieszy mi sie, jak znajdziesz to wyslij!Odszukam ten tutorial z którego korzystałam i prześlę Ci tutaj w wiadomości prywatnej. Ale ja rysowałam swój sama bo chciałam bardziej owalny niż kwadratowy przy główce. Pomierze ten mój i prześlę Ci fotkę też w wiadomości prywatnej. Tylko daj mi chwilkę, bo dzisiaj już nie ogarnę a jutro mam cały dzień wizyty 30km od domu (na 12 prenatalne i na 15 wizyta u gina prowadzącego).
Jasne dziewczyny tu zachwalały tą farbę, a skoro bez amoniaku to bezpiecznaCześć, czy w II trymestrze można farbować włosy w domowych warunkach? Farba Garnier Olia bez amoniaku.