reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Wszystkiego Najlepszego !! [emoji173]
A tak w ogóle to jestem dzisiaj starsza o kolejny rok i nie mogę juz mężowi mówić, ze ja młoda dupa, a on stary [emoji849] bo jak były wczoraj 4 lata roznicy miedzy nami tak dzisiaj juz sa 3 [emoji849]

tak sobie myślę, ze za rok juz bobas będzie ze mną obchodził urodziny [emoji173]️[emoji7]

reklama
Ja wlasnie ostatnie tygodnie sie tak po 6 budze calkiem wyspana (nie liczac drzemek w poludnie) i nie wiem czy moj organizm sie przygotowywuje do wczesnego wstawania i wstawania w nocy (siku) czy jak 🤔 bo zawsze to moglam do 12 spac i nikt mnie nir byl w stanie zmusic do wstania 😅
U mnie to samo! Zawsze jak mogłam to spałam do oporu a teraz nawet najmniejszy odgłos mnie budzi albo wystarczy ze narzeczony przewróci się z jednego boku na drugi i już nie śpię... 🤔

A tak w ogóle to jestem dzisiaj starsza o kolejny rok i nie mogę juz mężowi mówić, ze ja młoda dupa, a on stary 🙄 bo jak były wczoraj 4 lata roznicy miedzy nami tak dzisiaj juz sa 3 🙄

tak sobie myślę, ze za rok juz bobas będzie ze mną obchodził urodziny ❤️😍
WSZSTKIEGO NAJLEPSZEGO NAJWAŻNIEJSZE ZDROWEGO BOBASA

Ja wlasnie ostatnie tygodnie sie tak po 6 budze calkiem wyspana (nie liczac drzemek w poludnie) i nie wiem czy moj organizm sie przygotowywuje do wczesnego wstawania i wstawania w nocy (siku) czy jak 🤔 bo zawsze to moglam do 12 spac i nikt mnie nir byl w stanie zmusic do wstania 😅
Boże kiedy to było mi by kiedyś mogli płacić za spanie była bym bogatym człowiekiem 😂 nie pamiętam kiedy ostatnio pospała bym chociaż do 9 😭 teraz nawet jak Córeczka jest czasami u babci mam okazję to już chyba z przyzwyczajenia wstaje wcześnie rano 😂

reklama
Do góry