reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Myślę że dziewczyny co nie będą pisać będą usuwane, przecież po to wątek zamknięty. Trochę nie fajnie, że dziewczyny podczytuja I się nie odzywają A jak na wątek zamknięty to tak. Bo jednak po to tu poszłyśmy zeby się trochę poznać.
No nic oby na zamkniętym dziewczyny też pisały A nie tylko podczytywaly :)
To fajnie, że postarasz się być tutaj regularnie :) nie bierz tego mojego komentarza jakoś bardzo do siebie bo nie pisałam tego bezpośrednio do Ciebie czy do innej z nowych dziewczyn tylko ogólnie, bo tak też może być, że niektóre dziewczyny napiszą raz czy dwa, zamkniemy grupę a one znowu zamilkną ;) ja się cieszę, że jest nas więcej bo każda z nas coś fajnego do tej grupy może wnieść ;) no i wiadomo, że nie zawsze mamy czas żeby tutaj zaglądać codziennie ale fajnie przeczytać od czasu do czasu co u każdej słychać, poradzić się itp.
Zgadzam sie z Wami, fajnie by bylo ze jak ktos podczytuje to niech tez sie odezwie, a juz zwlaszcza na zamknietej grupie powinny byc osoby, ktore sie udzielaja.

reklama
Ja w poniedzialek mam wizyte z moja polozna, ktorej jeszcze nie widzialam do tej pory, zeby omowic wyniki, to moze mi powie kiedy kolejne usg, ale podejrzewam, ze pod koniec lipca. To moze sie uda, zebym na moje urodziny 25 lipca plec poznala 😁 Fajnie, ze zamowilas detektor, bedziesz mogla podsluchac bejbika 😍

Ciesze sie bardzo, ze wszystko dobrze 😘

@niemandin @Akuku ja sie nie znam na tym, ale moze faktycznie dziewczynka, tetno ma wysokie 😉
O, a ja mam urodziny 24 lipca 😁 😁 u mnie to już będzie 21 tydzień, to mam nadzieję, że mój mały chłopiec zostanie małym chłopcem i nie zrobi mi psikusa, że stanie się dziewczynką :D

Nie dostałam antybiotyku, tylko jakieś saszetki do rozpuszczania ;)

U nas też wszystko w porządku, ryzyko bardzo niskie, parametry pomiarowe w normie, dzidziuś wszystko ma na swoim miejscu - a właściwie chyba dzidziusiowa, bo na 90% dziewczynka 😁 Mąż wniebowzięty, ja też się cieszę, mimo że zawsze chciałam pierwszego mieć syna, to teraz od początku byłam nastawiona na dziewczynkę :)

TSH wg lekarza w normie, może za miesiąc zleci jakieś dodatkowe badania, na razie mam się nie martwić.

Mama szczęśliwa, najedzona (KFC moją miłością)i padnięta, oby do następnej wizyty 😊

A, no i termin mam na 12.12 :)
Super! Gratuluje dziewczynki!! 😍 Mi teraz tez chyba wychodzi termin na 12.12, skoro dzidzia wyszla pare dni starsza 😊

O, a ja mam urodziny 24 lipca 😁 😁 u mnie to już będzie 21 tydzień, to mam nadzieję, że mój mały chłopiec zostanie małym chłopcem i nie zrobi mi psikusa, że stanie się dziewczynką :D
Ja mam urodziny 22 lipca wizytę mam 16 czerwca i mam nadzieję że już się dowiemy co będzie bo na poprzedniej wizycie lekarz mówił że prawdopodobnie dziewczynka ale jakoś ja czuję że to chlopak😁

Ja kiedyś,w ciąży z córka pisałam na kafeterii, ale tam też każdy mógł przeczytać i co gorsze komentować bez logowania się bo to było 11 lat temu; później też przenieśliśmy się na zamknięte forum na fora.pl A teraz mamy swoją grupę na fb i choć kontakt rzadszy to dalej piszemy gdy u którejś w życiu dzieje się coś ważnego
Ja dołączyłam do grupy mamy maj 2018 i potem została utworzona grupa na fb i do tej pory tam jesteśmy i piszemy. Grupa zamknięta.

Dziewczyny cały "Dom z papieru" obejrzany i co teraz? Nic już nie będzie takie nowe i emocjonujące jak ten serial 🤷 a do tego w moim ukochanym języku hiszpańskim 😍 co polecacie teraz zobaczyć na Netflixie? Tylko muszą być emocje i zaskakujące zwroty akcji żebym oglądając zapominała że mnie mdli 😂

Ja w każdej z poprzednich trzech ciąży byłam na forum, w pierwszej na ogólnodostępnym, dołączyłam dopiero pod koniec drugiego trymestru, ale tak się zżyłam że mamy grupę na FB i do dzisiaj któraś coś tam wrzuca ciekawego, a niektóre z nas się spotkały na żywo :) w drugiej straconej ciąży też byłam na forum, bo korzystałam z forum w trakcie starań, trochę mi wirtualne słowa pocieszenia pomogły bo wtedy w swoim otoczeniu nie miałam nikogo z takim przeżyciem, w trzeciej wystaranej ciąży też byłam na forum, bardzo aktywna, ale żadne większe przyjaźnie ani znajomości się nie zawiązały. Teraz w zasadzie koronawirus skłonił mnie do szukania towarzystwa w podobnej sytuacji ;)

Dziewczyny cały "Dom z papieru" obejrzany i co teraz? Nic już nie będzie takie nowe i emocjonujące jak ten serial 🤷 a do tego w moim ukochanym języku hiszpańskim 😍 co polecacie teraz zobaczyć na Netflixie? Tylko muszą być emocje i zaskakujące zwroty akcji żebym oglądając zapominała że mnie mdli 😂
Quen of the south bardzo dobrym serial

reklama
Też ogladalam ten serial jednym tchem ... zaraz poniej wciągnął mnie serial :Osadzone

Do góry