martini6
Fanka BB :)
Kochana jesteś dobra w obstawianiu co u mnie widzisz ? lekarz mówi dziewczynka a na ramxi nub różnie z przewaga na chłopakaRozumiem
Ja tu obstawiam dziolszke
Witam nowe mamy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jesteś dobra w obstawianiu co u mnie widzisz ? lekarz mówi dziewczynka a na ramxi nub różnie z przewaga na chłopakaRozumiem
Ja tu obstawiam dziolszke
Witam nowe mamy.
Kochana jesteś dobra w obstawianiu co u mnie widzisz ? lekarz mówi dziewczynka a na ramxi nub różnie z przewaga na chłopaka
Metoda obstawiania płci dziecka między 6-7 tc i między 12-13 tc jakoś takCo to jest to ramzi?
Kochana jesteś dobra w obstawianiu co u mnie widzisz ? lekarz mówi dziewczynka a na ramxi nub różnie z przewaga na chłopaka
Domyślam się ja też bym już chciała zobaczyć moją kruszynke ja z kolei mam -4kg (z 62 na 58 zeszłam).Ale jaka ulga... przytyłam też cały kilogram i waże 52 z hakiem ✌
Eee to jak jestem 10+1 to się nie łapie?Metoda obstawiania płci dziecka między 6-7 tc i między 12-13 tc jakoś tak
A Ty chyba masz podobnie jak ja 10+? Kiedy masz badania? Ja teraz 19 prenatalne)Domyślam się ja też bym już chciała zobaczyć moją kruszynke ja z kolei mam -4kg (z 62 na 58 zeszłam).
U mnie od wyników z licznymi bakteriami minely 2 albo nawet 3 tygodnie i dopiero od paru dni takie mam objawy. Mnie nie piecze ale to parcie na pęcherz jest męczące bo latam co chwilę i często prawie nic nie zrobię no ale czasem leci normalnie a ja czuje się i w jednym o drugim przypadku tak samo..Mnie w poniedziałek wyszły dość liczne bakterie, ale nic mi nie było. Dzisiaj wizyta w WC co chwila, pieczenie, a nawet ból pęcherza Pewnie też dostanę antybiotyk