Karanga
Fanka BB :)
Pochwal się chcemy fotki!Ja dziś zrobiłam szal zakupowy 700 zł poszło ale kupiłam sobie kilka spodni na gumce luźniejszych bluzeczka aż dawno ta dobrze nie robiło mi się zakopow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochwal się chcemy fotki!Ja dziś zrobiłam szal zakupowy 700 zł poszło ale kupiłam sobie kilka spodni na gumce luźniejszych bluzeczka aż dawno ta dobrze nie robiło mi się zakopow
Niestety mój wynik glukozy na czczo do d... mam cukrzycę [emoji24] dwa pozostałe w normie ale rzekomo krzywa jest za płaska i to też źle. Muszę się dostać do diabetologa najlepiej na nfz żeby nie płacić no i czeka mnie dieta i nakłuwanie palucha kilka razy dziennie, a dzisiaj mnie to tak zabolało że nie wiem jak to zniosę [emoji852]
Widoki jak z bajki piękne !!!Wróciliśmy. Jeżu jaka ja jestem słaba kobiety...
Zrobiliśmy trasę 10km po niewysokich gorach (choć były dwa fajne podejscia). I normalnie to nie byłoby problemu a tu musiałam robić przerwy i podjadać jakies suszone owoce
W schronisku zezarlam naleśnika z jagodami <3 i wróciliśmy do chalupki.
Śmieje się bo robiło się i po 30km po wyższych gorach jednego dnia. A tu się czułam jak na tych 4 tysiącach
No ale dobre i to!
Witam nowe dziewczyny! Fajnie, ze kolejne bliźniaki
Wrzucam 3 zdjęcia, na jednym (trudno w to uwierzyc) widać nawet Śnieżkę. Ale nie wiem czy tu nie będzie za dużej kompresji (w oddali między drzewami)
Współczuje ... :/ ale trzeba dac radę wyjścia nie ma Co się nie robi dla kruszynyNiestety mój wynik glukozy na czczo do d... mam cukrzycę [emoji24] dwa pozostałe w normie ale rzekomo krzywa jest za płaska i to też źle. Muszę się dostać do diabetologa najlepiej na nfz żeby nie płacić no i czeka mnie dieta i nakłuwanie palucha kilka razy dziennie, a dzisiaj mnie to tak zabolało że nie wiem jak to zniosę [emoji852]
Gratulujemy i witamyCześć!
Jestem tu nowa wiec pomyślałam ze się przywitam . Dziś zaczynam 9 tydzień, to moja druga ciąża(pierwsza poroniłam właśnie w 9 tygodniu dlatego ten tydzień będzie dla mnie ciężki). Na razie z dzidzią wszystko dobrze, serduszko bije jak szalone . Następna wizytę mam dopiero 8 czerwca i nie wiem jak wytrzymam tak długo...
U la la to ładnie ale czasem trzeba poszalećJa dziś zrobiłam szal zakupowy 700 zł poszło ale kupiłam sobie kilka spodni na gumce luźniejszych bluzeczka aż dawno ta dobrze nie robiło mi się zakopow
Dla nas mega. Co prawda trzeba sie nauczyć na nim zeby czasem nic z pizzy nie spadlo bo sie przypali ale mega.. Jak sie nagrzeje to dosłownie 5- 7 minut i pizza gotowaO właśnie- sprawdza się ten kamień lepiej niz blaszka? Bo ja mam jednak problem z dopiekaniem pizzy od dołu na blaszce.
Ja robie takie na pizze na kamieniu:Gg czyli mamy to samo
Nigdy mi nikt palca w D nie wsadzal , jestem w szoku
U mnie też dziś będzie pizza, właśnie pieke ciasto w piekarniku. Ale my to na dwóch dużych (piekarnikowych) blachach
Wyślij mi swoje ciasto na pizze, mam dobre bez rosnievia, ale lubię czasem pozmieniac, poprobowac