Kochana trzymaj sie myslami dzis jestem z TobaWylądowałam w szpitalu, jutro będę mieć badania
reklama
Asia Kasia
Fanka BB :)
Hej jestem tu nowa
Ostatni okres miałam 20 marca, 17 kwietnia wykonałam test i wyszły 2 grube kreski. Jestem po jednym poronieniu zatrzymanym w 8 tyg 2017 w 2018 roku urodziłam w 36 tygodniu zdrowa córeczkę termin wypada mi na 27 grudnia i szczerze? Ciąża nieplanowana strasznie panikuje i jestem. Wręcz przerażona... Dzisaj z Om wychodzi 5tydzien do lekarza wybieram. Się w wtorek żadnych objawów oprócz strasznych boli podbrzusza i jajników dodam że moja ciąża w 2018 zakończyła się cesarka
Ostatni okres miałam 20 marca, 17 kwietnia wykonałam test i wyszły 2 grube kreski. Jestem po jednym poronieniu zatrzymanym w 8 tyg 2017 w 2018 roku urodziłam w 36 tygodniu zdrowa córeczkę termin wypada mi na 27 grudnia i szczerze? Ciąża nieplanowana strasznie panikuje i jestem. Wręcz przerażona... Dzisaj z Om wychodzi 5tydzien do lekarza wybieram. Się w wtorek żadnych objawów oprócz strasznych boli podbrzusza i jajników dodam że moja ciąża w 2018 zakończyła się cesarka
Czesc ! Bedzie wszystko dobrze nie denerwuj sie wiem ze latwo tak napisac gorzej zrealizowac z czasem uczucie przerazenia zastapi uczucie radosci zobaczysz jak uslyszysz bicie serca wszystko sie zmieniHej jestem tu nowa
L
Lebkuchen_mum
Gość
Co sie dzieje?Wylądowałam w szpitalu, jutro będę mieć badania
Tygodnie się liczy od pierwszego dnia cyklu więc za tydzień w środę będzie super termin, już 7 tydzien
Ja idę do gina dopiero 6+6 [emoji2]
Ja idę do gina dopiero 6+6 [emoji2]
Dziewczyny właśnie się zastanawiam kiedy iść do lekarza potwierdzić ciąże. Wg aplikacji łączącej od 1dc mam 5 tydzien i 4 dni, ale chyba powinnam mieć liczone od zapłodnienia. Z tego co wiem owulację miałam 14 DC. Wizytę u lekarza mam w przyszłą środę czy to nie będzie zawcześnie ?
Ja zamierzam na nfz i prywatnie dodatkowo. Dziś mam teleporada z nfz i liczę na umówienie na pierwsze usg i skierowanie na badania .
Dziewczyny, a czy któraś z Was chodzi na NFZ do lekarza, czy wszystkie prywatnie?
Hej! Nie martw się. Wszystko będzie dobrze. Ja miałam ostatni okres 18 marca. Dziś mam 5+1. Do ginekologa idę dopiero 6+6.
Czemu ciąża jest zaskoczeniem? Zabezpieczaliście się?
Hej jestem tu nowa [emoji4]
Ostatni okres miałam 20 marca, 17 kwietnia wykonałam test i wyszły 2 grube kreski. Jestem po jednym poronieniu zatrzymanym w 8 tyg 2017 w 2018 roku urodziłam w 36 tygodniu zdrowa córeczkę [emoji4] termin wypada mi na 27 grudnia i szczerze? Ciąża nieplanowana strasznie panikuje i jestem. Wręcz przerażona... Dzisaj z Om wychodzi 5tydzien do lekarza wybieram. Się w wtorek żadnych objawów oprócz strasznych boli podbrzusza i jajników dodam że moja ciąża w 2018 zakończyła się cesarka
Asia Kasia
Dziękuję za tak ciepłe słowa obawialam się że będę potępiana za mój wpis... Bo powinnam. Się cieszyć. Ale z tyłu głowy cały czas mam złe przeczucia w każdej z swoich ciąż miałam objawy od początku wiem że każda ciąża inna lecz brak objawów mi nie pomagaCzesc ! Bedzie wszystko dobrze nie denerwuj sie wiem ze latwo tak napisac gorzej zrealizowac z czasem uczucie przerazenia zastapi uczucie radosci zobaczysz jak uslyszysz bicie serca wszystko sie zmieni
Asia Kasia
Tak zabezpieczaliśmy się... Nie chciałam już więcej dzieci...Hej! Nie martw się. Wszystko będzie dobrze. Ja miałam ostatni okres 18 marca. Dziś mam 5+1. Do ginekologa idę dopiero 6+6.
reklama
Hej Dziweczyny,
Jak Juz pisalam mialam Termin u lekarza (Tak mylalam ze to Termin) ale pobrali mi tylko Krew i odeslali do domu.... Wyznaczyli nastepny termin dopiero na 14 Maja czyli na 8 tydzien, zrobilo mi sie tak cholernie przykro ze nawet nie moge o nic zapytac, ani USG nic, na slowo mi uwerzyli ze jestem w ciazy.... Mieszkam za granica...
Jak Juz pisalam mialam Termin u lekarza (Tak mylalam ze to Termin) ale pobrali mi tylko Krew i odeslali do domu.... Wyznaczyli nastepny termin dopiero na 14 Maja czyli na 8 tydzien, zrobilo mi sie tak cholernie przykro ze nawet nie moge o nic zapytac, ani USG nic, na slowo mi uwerzyli ze jestem w ciazy.... Mieszkam za granica...
Ostatnia edycja: