reklama
U
użytkownik-a
Gość
Ja też ostawilam już leki i boję się teraz że nagle prolaktyna urośnie A progesteron spadnieNiestety im wyzsza prolaktyna tym nizszy progesteron. Ja zbijalam prolaktyne dostinexem od 2 lat. Po pozytywnym tescie odstawilam
młoda1994
Fanka BB :)
Mam nadzieję że będzie już wszystko ładnie widać na usgKojarze Cie kochana ja caly watek nadrobilam i jestem na biezaco takze mniej wiecej kojarze historie kazdej z Was [emoji3526]
To u Ciebie za pewnie bedzie juz [emoji3590]
Dziękuję, ciąża nie była planowana w związku z czym w przychodni najbliższy termin chciały mi dać na połowę czerwca, wyprosiłam na wcześniejszy czyli ten majowy. To jest wizyta na NFZ. Chciałam mieć badania za darmo. Oczywiscie już udało mi się też umówić na wizytę w pn 20.04.Czemu tak pozno wizyta?
Gratulacje
młoda1994
To razem oczekujemy na wizytę ja też 20. 04Dziękuję, ciąża nie była planowana w związku z czym w przychodni najbliższy termin chciały mi dać na połowę czerwca, wyprosiłam na wcześniejszy czyli ten majowy. To jest wizyta na NFZ. Chciałam mieć badania za darmo. Oczywiscie już udało mi się też umówić na wizytę w pn 20.04.
U
użytkownik-a
Gość
Dziewczyny mam wyniki badań
Beta dzisiaj 658 48 h temu była 165 więc przyrost jest bardzo duży
Prpgesteron dzisiaj też sprawdzałam bo chciałam zobaczyć jak się będzie zachowywał po odstawiniu bromergonu i dzisiaj progesteron 36 także urosło bo ostatnio było 31 .
Tsh mam 1,669
Prpgesteron dzisiaj też sprawdzałam bo chciałam zobaczyć jak się będzie zachowywał po odstawiniu bromergonu i dzisiaj progesteron 36 także urosło bo ostatnio było 31 .
Tsh mam 1,669
L
Lebkuchen_mum
Gość
Przyrost nie jest bardzo duzy. Jest w normieDziewczyny mam wyniki badań
Tsh mam 1,669
reklama
młoda1994
Wyniki świetne. O takim tsh to mogę tylko pomarzyćDziewczyny mam wyniki badań
Tsh mam 1,669