reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ok ja juz po wizycie. Mowi ze wszystko jest swietnie ze ostatnio malo co bylo widac bo bylo wczesnie i ze ciaza moze byc wczesniejsza. Jest piekny pecherzyk z okrąglutkim ciałkiem żółtym. Zwazyli mnie, za tydzien kolejna wizyta i kolejne badania na progesteron. To przez to wczesniejsze poronienie. Zdjecia nie dal bo mu sie papier do drukowania skonczyl 😭😭😭 zaluje ze telefonem nie zrobilam ale bylam mega podekscytiwana
Szkoda ze nie masz fotki ;) dobrze ze wszystko jest ok :) ciekawe co ja jutro zobcze na usg :)

Bete mialam w 4+4 1791 i dzien wczesniej nie widzial za wiele tyle ze ciaza jest no ale nie byl pewien co i jak dzis 5+3 i na bete i proegsteron jutro ide ponownie wiec wyniki beda jutro tez 😊 podobni od bety powyzej 1tys widac pecherzyk u mnie tydzien temu bylo ale dla ginekologa nie byla to wystarczajaca wtedy informacja 😊
Aha rozumiem czyli pecherzyk tydzien temu był w macicy Ale maleńki ? Super cieszę się że jest wszystko dobrze .teraz to juz uwazaj na siebie . 😊

Ok ja juz po wizycie. Mowi ze wszystko jest swietnie ze ostatnio malo co bylo widac bo bylo wczesnie i ze ciaza moze byc wczesniejsza. Jest piekny pecherzyk z okrąglutkim ciałkiem żółtym. Zwazyli mnie, za tydzien kolejna wizyta i kolejne badania na progesteron. To przez to wczesniejsze poronienie. Zdjecia nie dal bo mu sie papier do drukowania skonczyl [emoji24][emoji24][emoji24] zaluje ze telefonem nie zrobilam ale bylam mega podekscytiwana
Świetne wiadomości jak już jest ciałko żółte to zaraz pojawi się zarodek a chwilę po tym serduszko.

reklama
Najważniejsze, że wszystko dobrze [emoji7]
Ok ja juz po wizycie. Mowi ze wszystko jest swietnie ze ostatnio malo co bylo widac bo bylo wczesnie i ze ciaza moze byc wczesniejsza. Jest piekny pecherzyk z okrąglutkim ciałkiem żółtym. Zwazyli mnie, za tydzien kolejna wizyta i kolejne badania na progesteron. To przez to wczesniejsze poronienie. Zdjecia nie dal bo mu sie papier do drukowania skonczyl [emoji24][emoji24][emoji24] zaluje ze telefonem nie zrobilam ale bylam mega podekscytiwana

Do góry