Witam sie i ja po 7 latach, nareszcie zobaczylam na tescie dwie kreski. Ciaza jest jeszcze wczesnia, na wczorajszej wizycie jeszcze nie bylo widac pecherzyka, ale ciaza jest (podobno). Przyblizony termin na 10.12 mam juz coreczke- grudnioweczke z 25.12 pozdrawiam wszystkie przyszle mamy
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja chcialam tez isc do alergologa ale dali mi jedynie na testy skórne i z krwi na pokarmy...nie dostalam niestety na pyłki czy zwierzeta...ale tez planuje po wirusie sie przejsc po to.. niestety lekarke mialam taką co wystawienie jakiegokolwiek skierowania to dla niej chyba jakieś męki. Nawet na krew jak chce bo musze raz na 3/6 msc kontrolowac poziom potasu to miala wielki problem...Wiosna idzie...pełno dziadzostwa lata w powietrzu i kreci w noskachJa mam skierowanie do alergologa ale przez wirusa nie poszlam.. I dostalam tylko od rodzinnego lekarza psikacz do nosa ktory mi mega pomaga. Ale przestalam go brac jak tylko sie dowiedzialam o ciazy bo w ulotce pisze o konsultacji z lekarzem..
Zapomnialam na wizycie o to zapytac :/ ale juz nie mogę wytrzymać bo caly czas mnie kreci w nosie :/ dzwonilam do mojej lekarki ale nie odebrala. Moze oddzwoni i zapytam czy moge to dalej stosowac czy nie. Bo ducha zaraz wyzione
Ish
Zaangażowana w BB
Szalona, ja bym się zesrała ze strachu przy bliźniakachIsh czesto sie zdarza opozniona owulacja wiec calkiem moziwe ze zaszlas pozniej w ciaze : )
Ja mam juz dwojke dzieci ale tez bym chciala blizniaki haha. Chyba walnieta jestem calkiem
martini6
Fanka BB :)
O jezu! Mega!
Nooo dużo dużo
martini6
Ale ci kwotę krzykli[emoji50][emoji50]
Nooo szaleństwo
martini6
Hej dziewczyny. Właśnie wróciłam od ginekologa... Jest pęcherzyk ale pusty, bez zarodka i bez ciałka... Teoretycznie to 7 tydz, więc coś powinno już być. Kolejna wizyta za 2 tyg... Echh
Hmmm ale cos mówił gin więcej ? Trzeba czekać czy może ciaza młodsza po prostu niż 7 tyg ?
martini6
Witam sie i ja po 7 latach, nareszcie zobaczylam na tescie dwie kreski. Ciaza jest jeszcze wczesnia, na wczorajszej wizycie jeszcze nie bylo widac pecherzyka, ale ciaza jest (podobno). Przyblizony termin na 10.12 mam juz coreczke- grudnioweczke z 25.12 pozdrawiam wszystkie przyszle mamy
Gratulacje kochana !!! Witaj w grudniowych mamach
Ish
Zaangażowana w BB
Nie nastawił mnie na nic, powiedział żeby poczekać i za 2 tyg wszystko się wyjasniHmmm ale cos mówił gin więcej ? Trzeba czekać czy może ciaza młodsza po prostu niż 7 tyg ?
Dziekuje bardzo, mam nadzieje ze na nastepnej wizycie 17.04 bedzie juz ladnie wszystko widacGratulacje kochana !!! Witaj w grudniowych mamach
reklama
młoda1994
I tego ci życzę? Który to będzie tydzień z OM?Dziekuje bardzo, mam nadzieje ze na nastepnej wizycie 17.04 bedzie juz ladnie wszystko widac