reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja mam skierowanie do alergologa ale przez wirusa nie poszlam.. I dostalam tylko od rodzinnego lekarza psikacz do nosa ktory mi mega pomaga. Ale przestalam go brac jak tylko sie dowiedzialam o ciazy bo w ulotce pisze o konsultacji z lekarzem..
Zapomnialam na wizycie o to zapytac :/ ale juz nie mogę wytrzymać bo caly czas mnie kreci w nosie :/ dzwonilam do mojej lekarki ale nie odebrala. Moze oddzwoni i zapytam czy moge to dalej stosowac czy nie. Bo ducha zaraz wyzione 🙊😂
Ja chcialam tez isc do alergologa ale dali mi jedynie na testy skórne i z krwi na pokarmy...nie dostalam niestety na pyłki czy zwierzeta...ale tez planuje po wirusie sie przejsc po to.. 😊 niestety lekarke mialam taką co wystawienie jakiegokolwiek skierowania to dla niej chyba jakieś męki. Nawet na krew jak chce bo musze raz na 3/6 msc kontrolowac poziom potasu to miala wielki problem...Wiosna idzie...pełno dziadzostwa lata w powietrzu i kreci w noskach 🤣🤣🤣

Hej dziewczyny. Właśnie wróciłam od ginekologa... Jest pęcherzyk ale pusty, bez zarodka i bez ciałka... Teoretycznie to 7 tydz, więc coś powinno już być. Kolejna wizyta za 2 tyg... Echh

Hmmm ale cos mówił gin więcej ? Trzeba czekać czy może ciaza młodsza po prostu niż 7 tyg ?

Witam sie i ja :) po 7 latach, nareszcie zobaczylam na tescie dwie kreski. Ciaza jest jeszcze wczesnia, na wczorajszej wizycie jeszcze nie bylo widac pecherzyka, ale ciaza jest (podobno). Przyblizony termin na 10.12 :) mam juz coreczke- grudnioweczke :) z 25.12 :) pozdrawiam wszystkie przyszle mamy :)

Gratulacje kochana !!! Witaj w grudniowych mamach ;)

reklama
Do góry