reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Podobno to dobry znak jeśli dziecko tak robi. Skoro się chowa to znaczy że jest świadome tego co robi i jest to dobry czas na próby sadzania na nocnik, moja siostra chowała się zawsze za łóżkiem 😅
O popatrz a jak próbuje sadzac na nocnik to nie chce za to w Żłobku siedzi chętnie 😅 to chyba nocnik dam za stół 😂

reklama
Póki co miałam się nie przejmować, bo w czasie pierwszych tygodni ciąży może tak być. Myślałam, że jak II trymestr się zacznie to apetyt mi wróci, ale jest bez zmian. Wspomnę o tym na następnej wizycie.
może się jeszcze pojawi... Ja o dziwo miałam ogromny apetyt w I trymestrze, w II już nie bardzo.

Ja dziś w dzień napisałam do męża ze zjadłabym takie małe marchewki surowe ..... później jak już miał kończyć prace zadzwoniłam z pretensjami gdzie on jest skoro dawno miał być w domu... ten mówi ze w sklepie.... a ja z gęba ze po sklepach łazi do domu to się nie spieszy .... a on biedny ze ja marchewki chciałam..... to ja żeby w du*e wsadził sobie te marchewki

Tadam 😂😂😂
Jakbym czytała o sobie i wyprawie mojego męża po krakersy z makiem :D

Powiem Ci że tym lekarzom nie ufam do końca.. Choc podobno najgorzej gp.. A jak jest się już pod opieką lekarza to oni mają pojęcie co robią. Może dla tego jestem na oddziale bo gp pewnie wysłany mnie do domu mówiąc że mam happy baby :p

Ja uzywalam pod przewijanie panienka, odpływ był spoko. Super bo można tym jeździć z pokoju do łazienki.
Na przewijak mialam drogowe przescieradelko na gumce.
Po kąpieli wyciagalam jadłam przewijak jadłam na przewijak. Pod spodem pułku z ubraniem kremem i pampersami.

Nie wiem czy mowilam że z krwi wyszlo że mam mleczany za wysokie co oznacza kwasice mleczanowa.. I jak się okazuje jest to zagrożenie zycia :o powiem wam że jestem w szoku.. Dzieki Bogu przyjechałam do szpitala..

Pobrali mi 2 raz krew zeby sprawdzić I czy spada ten poziom.. jeśli spadnie to może nawet dziś do domu pójdę.. Jak nie to zostaje tu I jutro zobaczymy co dalej.

W poniedziałek będę miała ust klatki piersiowej oraz nog w poszukiwaniu zakrzepow.

Samo serce bije w normie, ciśnienie w normie.. Tylko te dodatkowe bicie które powoduje wlasnie te odczucia.

Kłucie już dużo lepiej.
O kurcze, trzymaj się w takim razie i trzymam kciuki żeby spadał poziom. Zdrówka

Szkoda nerwów na teściową...jeszcze Ci dużo krwi w zyciu napsuje więc się przygotuj 😅 moja już od mojej ciąży strzeliła 3 fochy o imiona dzieci 😎
U mnie to samo 😂😂 według niej wszystkie imiona które nam się podobają są... PRETENSJONALNE 😂😂😂 bo ona chciałaby Agatkę, a wszystkie inne są złe. No nie mogę xD

reklama
Do góry