Paulina97
Fanka BB :)
To prywatny watek. Kto nie moze wejsc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli Ty nie masz minusa to chyba ok wydaje mi się, że konflikt dotyczy kobiet RH- w ciąży z mężczyznami RH +W takim razie muszę wysłać męża na badania, mam nadzieję, że też ma + jak ja
Co do rodzenia, też chcemy naturalnie. A w ogóle można sobie wybrać? Bo ogólnie to co zaleci lekarz, to wybierzemy
Ja A pisałam priv chociaż nie wiem czy doszło, bo robiłam to po raz pierwszyTo prywatny watek. Kto nie moze wejsc?
Nie doszlo do mnie nic. Ale zaraz napisze by cie dodanoJa A pisałam priv chociaż nie wiem czy doszło, bo robiłam to po raz pierwszy
Ja niestety nie mogę wejść.To prywatny watek. Kto nie moze wejsc?
JaTo prywatny watek. Kto nie moze wejsc?
Juz napisalam do kreatorki, niedlugo Cie pewnie dodaJa też niestety nie mam dostępu...