MamaXTrzy
Fanka BB :)
O keny. Brzmi to strasznie[emoji33] moze ciśnienie Ci spadło. Ja raz tak miałam na szczęście leżąc w łóżku, ze mi szlo mrowienie od gardła, zaciśnięte mialam do głowy, cala głowa mi mrowila , przed oczami czarno, serce zaczo mi walić ze malo nie wyskoczylo i jak chciałam coś powiedzieć do męża, żeby mi podał wodę to strasznie się jąkałam a potem na chwile całkiem straciłam mowę. Trwało to moze ze dwie minuty. Taki mikroudar chyba to był....akurat wtedy bylam bardzo nie wyspana i niedozywiona. Raz tylko tak mialam i koniec. Chyba w styczniu tak tak mi sie zrobiło.Myśle, ze to nic groźnego tylko na nerw jakiś dzidzia uciska lub ciągnie. Czasami tak mam zwłaszcza jak pośpiechu krzywo na prawym boku lub się skręcę dziwnie na kanapie jak wstaje. Po jakimś czasie przechodzi. Nadal cię boli?
Kurczę a ja wczoraj dziwne objawy miałam. Już myślałam, ze karetkę będziemy wołać. Po obiedzie zdrętwiało mi gardło i język bardziej po prawej. Uczucie głupie jak po znieczuleniu u dentysty ( tak mogę porównać) Potem w okolicy nosa i policzka, aż do czoła. Jak z twarzy zaczęło schodzić, to zaczęły mi drętwieć palce prawej ręki jeden za drugim Byłam przerażona. Już myślałam, ze jakiś udar mam albo coś. Wypiłam litorsal i się uspokoiło. Miałyście tak kiedyś? Niby dużo pije, magnez tez biorę.
A jeśli chodzi o spuchnięte stopy i dłonie, to mam to samo. Któregoś dnia obrączkę na mydło zdejmowałam bo myślałam ze już jej nie zdejmę. I strasznie mnie stopy bolą i parzą od spodu
Mam to samo[emoji21][emoji53][emoji53][emoji53][emoji53]Dzien dobry mamuski ja chyba oszaleje wogole spac nie moge kładę sie 23-24 budze sie w nocy po kilka razy no i pobudka juz o 4.40 masakra jakas.....a obiecalam sobie ze w tej ciąży wyśpię sie na zapas
Dzień dobry [emoji4]nie wyspana standardowo. Ale trzeba podniesc tyłek [emoji24] posprzątać i śniadanie zjeść. Miłego poniedziałku i trzymam kciuki za wizyty[emoji8]