EklerkaDaria
Fanka BB :)
Kurczę, nie fajnie! A jak ciśnienie? Może powinnaś jednak z tym do lekarza pilnie się zgłosić. Jak masz jakieś kołatania to pędem na ekg. Zdrówka kochana i trzymaj się jakoś w te upały.Mam koniec doslownie!
Pamietacie o moim incydencie z poprzedniego miesiaca... restrat serducha... mialam to miedzy innymi chyba od upalow.
Mowil mi ze lakrstwo bedzie sie we mnie utrzymac 5-6 tygodni i wizyte kontrolna mam na 14-15 sierpnia.
Chyba jednak mnie szybciej zobacza na Izbie. Normalnie wstalam po 18... naweet nie wiem kiedy padlam na ponad h... i nawet oddech mnie boli... lezalam z h na lezaku na ogrodzie... ale mam dramat... kuwa te upały mnie wykonczą!
Kam byl 2 tyg w domu. Od poniedzialku zaczyna nowa prace.. celebrytka wraca do Pl... i zostaje sama z psem.. a najlepsze jest to ze od poniedzialku dalej po ponad 30....
Zaczynam sie o siebie obawiac.
Ja tez cała popuchnięta od tej temperatury. Rano rąk w pieść nie mogę zgiąć, stopy to samo. Jak się nachyle i podniosę to kręci mi się w głowie. Siedzę w domu, bo nawet wywieszenie prania na dworze mnie osłabia....