HappyElephant
Fanka BB :)
To chyba faktycznie musiałaś przesadzić z wieszaniem na rączce, bo ja wieszam tylko torbę z rzeczami dziecka. Zakupy staram się zmieścić w koszu, a jeśli coś już musi iść na rączkę, to wybieram przedmioty duże, ale lekkie, np. chleb. I nie mam pojęcia, czym jest wywrócony wózekPotwierdzam. Miałam na trzech kołach i można go było swobodnie jedną ręką prowadzić. Z tym, że bardziej wywrotny na pewno,ale ja trochę przesadzałam z zakupami i jak szłam do sklepu po przysłowiowy chleb to kończyło się na kilku siatkach z zakupami i wieszaniem na poręczy. Ale wtedy pilnowałam żeby się niec nie stało.
Taki fotelik 0-13 starcza często do około roczku. W każdym razie mój Kiddy wystarczył, ale jego nie kupowałam z wózkiem.@lucalew widzialam tez od 0-13 kg te foteliki z wozka, oczywiscie takie lepsze ,wiec chyba nawet calkiem dlugo mozna pouzywac, a piszesz ze zaraz sie kupuje spacerowke ale przeciez 3w1 ma spacerowke no juz glupia jestem na maxa z tymi wozkami chyba
Lepsze dla noworodka są foteliki-nosidełka. Niektóre foteliki niby mają wagowo 0-18 albo i więcej, ale wymuszają pozycję półsiedzącą na takim maleństwie. Z tych 0-18 tylko naprawdę nieliczne są w porządku.