Ja czasem miewam, jakby szpila się wbijala tam, okropne uczucie [emoji43]Macie czasami takie klucia w pochwie ? Takie jakby przy ujsciu ... nie wiem jak to opisać ale nie sa stale tylko od czasu do czasu
reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Mnie to jakoś mocno nie kuje ale nie lubię... to chyba od rozciągania znowu xD
Dobrze ze we wtorek polowkowe ale gdzie to do wtorku [emoji85]
Dobrze ze we wtorek polowkowe ale gdzie to do wtorku [emoji85]
HappyElephant
Tabelka z opakowania body George. Nie wiem, jak H&M, bo mam doświadczenie głównie z firmami dostępnymi tutaj, a H&M w Anglii jest, ale nie w moim mieście. Generalnie body z George zawsze są tymi najmniejszymi i z nich pierwszych Olek wyrasta. Te z Tesco są trochę większe, a największe z Primarku.
First size do 4.1 kg, a Olek urodzony z 3.7 nosił je cały miesiąc Porównałabym do 50-56.
0-3 porównałabym do 62, 3-6 do 68. Ale raczej takich mniejszych. Dla porównania, body z Marks&Spencer na tę samą grupę wiekową przewidywały cięższe dziecko (czyli też większe).
Załączniki
EklerkaDaria
Mnie czasami kłuje ale z boku w pachwinie. Tak ciągnie i kłuje czasami. W pochwie nic nie czuje.Macie czasami takie klucia w pochwie ? Takie jakby przy ujsciu ... nie wiem jak to opisać ale nie sa stale tylko od czasu do czasu
Dzięki wielkie. Już mam jakieś odniesienie . A czy ta firma ma tez na długi rękaw bodziaki? Na Allegro nie ma, może nie ten sezon. Fajne są wzory z tej firmy. Bardzo mi się spodobałyZobacz załącznik 879819
Tabelka z opakowania body George. Nie wiem, jak H&M, bo mam doświadczenie głównie z firmami dostępnymi tutaj, a H&M w Anglii jest, ale nie w moim mieście. Generalnie body z George zawsze są tymi najmniejszymi i z nich pierwszych Olek wyrasta. Te z Tesco są trochę większe, a największe z Primarku.
First size do 4.1 kg, a Olek urodzony z 3.7 nosił je cały miesiąc Porównałabym do 50-56.
0-3 porównałabym do 62, 3-6 do 68. Ale raczej takich mniejszych. Dla porównania, body z Marks&Spencer na tę samą grupę wiekową przewidywały cięższe dziecko (czyli też większe).
Dagaa11
O to to! Idealne porownanie, tez tak mam czasamiJa czasem miewam, jakby szpila się wbijala tam, okropne uczucie [emoji43]
anna.24
Pisalam rano, że nie czuje ruchów... musiałam sobie popłakać bo od wczoraj mi sie zbierało, i ta tragedia Aguli... mowie mężowi ze musze sobie tak po prostu popłakać. No i jak juz sie uspokoiłam to poczułam delikatne muskanie maluszka, chyba chciał mnie pocieszyć pojechaliśmy obejrzeć wózek i bedziemy sie do zakupu we wrześniu przymierzać
Anet29
Pisalam rano, że nie czuje ruchów... musiałam sobie popłakać bo od wczoraj mi sie zbierało, i ta tragedia Aguli... mowie mężowi ze musze sobie tak po prostu popłakać. No i jak juz sie uspokoiłam to poczułam delikatne muskanie maluszka, chyba chciał mnie pocieszyć pojechaliśmy obejrzeć wózek i bedziemy sie do zakupu we wrześniu przymierzać
No widzisz nie ma co sie stresowac a nawet nie powinnysmy nasze maluszki wszystko czuja i jak my jestesmy smutne to one tez.
HappyElephant
Na długi niespecjalnie, tylko gładkie białe albo niebieskie (może też różowe, ale nie szukałam ). Te ładne wzorki są tylko z krótkim. Długie, jeśli zależało mi na ładnych, brałam z F&F albo z typowych odzieżowych.Dzięki wielkie. Już mam jakieś odniesienie . A czy ta firma ma tez na długi rękaw bodziaki? Na Allegro nie ma, może nie ten sezon. Fajne są wzory z tej firmy. Bardzo mi się spodobały
reklama
MamaXTrzy
U mnie tez to samo. Niestety moj maz podczas klotni rzuca takimi slowami ze sa niewybaczalne. Potem tego zaluje ale ja nie zapominam. Niestety bardzo pamietliwa jestem. Az mnie boli brzuch, jak nie przejdzie to pojade do szpitala i nawet mu nie powiem gdzie jestem.Pierwszy raz to ja się pożale.. Tak mnie dzisiaj M. wku*wil ze cała się trzęsę a do pracy pojechałam taksówką zamiast z nim. Co z tymi facetami jest nie tak :/